Pagina's

maandag 22 juli 2013

Een condoleance kaartje.....

Hoi hoi

Ik kreeg van Hennie van "kreatrends" een blokje papier. En wel Joy! papierblok 15x15 cm condoleance en dacht....ojee nu moet ik condoleance kaartjes gaan maken. Moeilijk......maar eenmaal bezig vond ik het helemaal niet zo moeilijk. Sterker nog ik vond het wel leuk om te doen. Ik hoop dat ik jullie nu ook een beetje inspiratie kan geven . Iedereen heeft ze wel eens nodig helaas.

Ik heb ze heel rustig gehouden,
De prachtige teksten zijn van Noor! Design en er zitten 8 verschillende op de sheet. Dus altijd wel een die bij je past. Je kunt ze hier vinden. Noor! Clear tekststempel Condoleance
Ook is de stempel van de bloem in de webshop te vinden, Noor! clear stempel bloem- bladeren 1
De vlinder is hier te vinden.

Ik heb een strook van 6 bij 13 genomen, daar de bloem op gestempeld met stazon stazonen de strook daarna bewerkt met distress inkt, Peeled paint en Stormy sky. .  Aan de rechterkant heb ik de bloem nogmaals gestempeld maar nu met versamark (dit is een soort lijm) en daarop heb ik embossingspoeder gestrooid. Even bewerkt met de heattool en je bloemetje ligt er mooi bovenop.

Het mooie papier uit de condoleance blok is ook te gebruiken op "gewone" kaarten omdat het zo rustig is is het overal bij te gebruiken.

Graag tot de volgende keer.....

XXX Ine

5 opmerkingen :

  1. Prachtige stijlvolle kaarten. Dat papierblokje is inderdaad erg mooi en die stempel leent zich er ook prima voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige, stijlvolle kaarten, Ine...helaas heb ik er idd deze week eentje nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toch zijn ze wel erg mooi , ondanks het thema...

    BeantwoordenVerwijderen