vrijdag 19 juli 2013

BrrrrrrrrrrrrHallo allemaal, Margreet hier.
Twee weken geleden was het ook mijn beurt om bij Kreatrends een kaartje te laten zien. Ik had toen een winters kaartje gemaakt en daarna is het mooi weer geworden. Ik ben niet bijgelovig, maar ik heb voor deze keer toch maar weer gekozen voor een winters tafereeltje. 
Ik heb een easel kaart gemaakt en ik denk dat inmiddels iedereen wel weet hoe dat moet. Ik heb het witte cardstock beplakt met papier van het Winter Paper bloc van Joy!crafts. Ik heb de nieuwe Creatable (LR0277) van Marianne Design gestanst en met bundled sage distress inkt beïnkt toen hij nog in de mal zat.


De sneeuwman heb ik gestempeld op de 'spiegel' die ook bij de mal hoort. De grote mal heb ik verhoogd hierop geplakt, zodat de sneeuwman wat dieper ligt. De sneeuwman is een clingstamp van Marianne Design (CS0878) en ik heb hem ingekleurd met copics. Ik heb de foto buiten in de zon genomen en ik denk dat alles daarom een beetje een blauwe gloed heeft. Om een sneeuwbaleffect te geven heb ik wit bolletjeslint gebruikt.
Zowel de losse sneeuwkristallen alsook de rand heb ik uit wit glitterpapier gestanst en in het midden een parel geplakt. Deze sneeuwkristallen zijn natuurlijk van Noor!


Om het staande gedeelte tegen te houden heb ik de Merry Christmas stempel (die bij de sneeuwman hoort) na het stempelen uitgeknipt, de randen met gesso bewerkt en daarna met foamtape opgeplakt. Op de ijskristallen naast de stempel heb ik witte plakparels (Winter Gems) van Marianne Design geplakt (helaas niet zo duidelijk op de foto te zien). Dit is een vel vol plakparels in de vorm van sneeuwkristallen en kerstbomen.


Ik heb me heerlijk uitgeleefd met het maken van deze 'over de top' winterse kaart. Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven en als je er ook mee aan de slag gaat, krijg je het misschien wat koeler met deze warme dagen.

Iedereen een heerlijk zonnige vakantie gewenst.
En ben je al weggeweest, ga je niet weg of heb je het nog te goed, dan een heel gezellig en zonnig weekend gewenst.

xxx Margreet

10 opmerkingen:

 1. Prachtig Margreet enne.....ga jij vooral lekker door met kerstkaarten maken hihi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt geweldig leuk zeg, leuke details,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwwww weer een super creatie om van te genieten! Prachtig gemaakt en zo in een passende kleur met de afbeelding! top....

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig!!!
  Ik heb nog helemaal niks aan kerstkaartjes gemaakt. Hopelijk kom ik nu ik dit gezien heb ook eens in de stemming hihihi

  XX Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie kaart.Watbeen leuke details!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan, ziet er goed uit.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen