Pagina's

maandag 17 augustus 2020

Merry Christmas

Voor de blogpost van vandaag ben ik met mooie materialen van Kreatrends  aan de slag geweest en heb daarmee een kerstkaart gemaakt. Zijn jullie ook al bezig met het maken van kerstkaarten?


De basiskaart is gemat met papier uit papierblok Brocante Christmas. Daarop zit een prachtige snijmal verwerkt die je gratis krijgt als je de snijmal Anja's Creatable plus set bestelt. Dit is de ovale set die ik op de grote snijmal verwerkt heb.


Passend bij het plaatje heb ik met de Poppy-snijmal deze bloemen van flowerfoam gemaakt. Als je het flowerfoam na het snijden van de bloem warm maakt en de bloem opkreukelt krijg je dit leuke effect. Stampertjes er binnenin en de bloemen zijn klaar.
Ze zijn geplakt op de prachtige swirl die bij de ovale snijmal hoort.


Hier een close-up van de beide snijmallen van de set. Zijn ze niet prachtig?


Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/LR0670-Creatables-Anjas-Creatable-plus-set   https://www.kreatrends.nl/LR0587-Creatables-snijmal-Poppy  https://www.kreatrends.nl/PK9171-Pretty-Papers-Bloc-Brocante-Christmas  https://www.kreatrends.nl/MB0176-Knipvel-Matties-mooiste-brocante
 
https://www.kreatrends.nl/Foamrubberplaat-Flowerfoam  https://www.kreatrends.nl/bloemen-meeldraadjes  https://www.kreatrends.nl/Heat-Tool-Papermania 

Bovenstaande producten staan gelinkt naar de webwinkel, klik je er op dan ben je gelijk op de goede plek.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze kaart.
Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart en prachtige mal er voor gebruikt.Alles past bij elkaar van kleuren , prachtig.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen