Pagina's

maandag 16 september 2019

Maak mooie herinneringen.

Voor de blogpost van vandaag heb ik alweer een shaker-kerstkaart gemaakt met allemaal mooie materialen uit de webwinkel van Kreatrends.


Om deze kaart te maken ben ik aan het rekenen gegaan. Als beide hek-delen van Marianne Design tegen elkaar zitten is de breedte ongeveer 11,5 cm. Omdat ik er een shaker in wil verwerken wil ik aan de zijkanten een opstaand randje hebben van 0,5 cm dus de breedte van de achterkant met zijkanten is in totaal 12,5 cm. Hier heb ik aan de binnenkant, na het rillen, de randjes van het hek tegenaan geplakt.


Aan de binnenkant heb ik de leuke shaker doily van Marianne Design gebruikt met daarin een lief plaatje van het knipvel dat je onderaan deze blogpost kan vinden.
De tekst komt van een stempelsheet van Amy Design.


Om van de enkele kaart een dubbele te maken heb ik aan de achterkant nog een stuk cardstock vastgemaakt door de hoogte van de kaart op te meten + 1 cm om aan de kaart vast te plakken met tacky tape.
Deze kaart kan met gemak in een vierkante enveloppe geschoven worden.


Op de voorkant van het hek zit nog een mooie kerstroos, gemaakt met flowerfoam en op kleur gemaakt met memento inkt.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/CR1474-Craftables-snijmal-Shaker-Doily  https://www.kreatrends.nl/LR0025-Shaker-windows-Circles  https://www.kreatrends.nl/VK9580-Knipvel-Christmas-Forest

 https://www.kreatrends.nl/ADCS10009-Stempel-teksten-Christmas-Greetings-Amy-Design   https://www.kreatrends.nl/Flower-foam-assortment-set-1-pastel   https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Elderberry-MD507  https://www.kreatrends.nl/Aurelie-mini-ink-blending-tool-applicator

Leuk dat je langs bent geweest, graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte




1 opmerking: