Pagina's

maandag 2 september 2019

Hertjes

Ben je op de beurs in Den Bosch geweest afgelopen weekend? Dan heb je bij de kraam van Kreatrends deze kaart in het echt kunnen zien.


De basis van de kaart is gemaakt met een leuke mal van Dutch Doobadoo. Ik heb 4 verschillende maten getekend op zowel kaartkarton als desingpapier en deze op elkaar geplakt.
De leuke sterren cirkel is van Craft Emotions, deze heb ik gesneden uit creme kaartkarton. Voor een leuk effect heb ik voor de bijbehorende sterren-mal gitterfoam gebruikt.


De kleine sterretjes passen precies op de sterren van de sterrencirkel en die ik over had heb ik op de kaart zelf verwerkt. Kijk ook eens hoe mooi de grote ster is.
In de sterrencirkel heb ik het plaatje verwerkt door deze vast te klemmen in de uitsparingen. Natuurlijk kan je er ook een groter plaatje gewoon overheen plakken, mogelijkheden genoeg met deze prachtige snijmal.


Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/115633-0519-CraftEmotions-Die-border-rond-magic-stars     https://www.kreatrends.nl/ADD10066-Snijmal-Christmas-Card-Set-Christmas-Greetings-Amy-Design  https://www.kreatrends.nl/VK9580-Knipvel-Christmas-Forest 

https://www.kreatrends.nl/A4-glitterfoam-antiekgoud-Leane-Creatief

Leuk dat je langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen: