Pagina's

maandag 10 juni 2019

Een bloemengroet....

De kaart van vandaag heb ik gemaakt voor Kreatrends met allemaal prachtige nieuwe materialen van Precious Marieke.


De basis is een kaart gemaakt van een A5 papier. Deze heb ik in het midden gevouwen en daar de leuke Pop-up mal met de voorste ril-lijn op gelegd.
Na het snijden krijg je dan een rillijn op het midden van de kaart, eentje er net achter en de bloem die half uitgesneden wordt. De grootste bloem uit de set past er precies op.
Wil je dat de kaart in het midden dubbelgevouwen kan worden dan moet je alle bloemen evenwijdig op elkaar plakken. Aangezien ik de bloemen iets versprongen opgeplakt heb kan mijn kaart dus niet dichtgevouwen worden. Iets waar je dus zelf voor kan kiezen.


De mooie mal met de druiven is gesneden uit wit cardstock en daarna bewerkt met Memento inkt. Het middenstuk wat er uit kwam heb ik bewaard en daar heb ik het rasterwerk op geplakt wat weer uit kraft gesneden is. Als je het geheel op de kaart wil plakken is het verstandig eerst het middenstuk op te plakken en daaromheen de mooie rand. Zo krijg je geen kieren tussen beide onderdelen.
De tekst op het raster is gemaakt met letters van Craft Emotions.


Op de andere kant van de kaart heb ik een leuke tekst geplakt van Marianne Design.


En nog even een close-up van het 3D knipsel. Kijk eens wat een mooie kleuren deze heeft!



Ik vond het weer erg leuk om je met deze materialen te mogen inspireren.
Alle gebruikte materialen staan hieronder gelinkt naar de webwinkel dus klik je er op dan ben je gelijk op de goede plek.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/PM10157-Snijmal-Precious-Marieke-Blooming-Summer-Grapes  https://www.kreatrends.nl/CD11311-3D-Knipvel-Precious-Marieke-Blooming-Summer-Sweet-Summer-Flowers  https://www.kreatrends.nl/PMPP10023-Paperpack-Precious-Marieke-Blooming-Summer

 https://www.kreatrends.nl/CraftEmotions-Die-alfabet-handlettering-kleine-letters-Card-115633/0427  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Elderberry-MD507  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Olive-Grove-MD708

 https://www.kreatrends.nl/Joy!-ink-blending-tool-mini-set  https://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain

Leuk dat je langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking: