Pagina's

maandag 4 maart 2019

Romantische kaart

Wat is hij mooi he, Petra's Amazing Circle van Marianne Design. Zo mooi dat hij helemaal alleen op deze mooie kaart mag prijken. Daar hoort gewoon niets anders omheen of bij.


Het achtergrondpapier heb ik ook rustig gehouden zodat de mal nog mooier tot z'n recht komt.
De mal is gesneden uit kraft en bewerkt met Distress ink Walnut Stain. Kijk eens wat een details er zijn en hoe mooi die nu naar voren komen.
Het plaatje komt van een nieuw knipvel, welke kan je vinden in de materiaallijst onderaan deze blogpost.


De snijmal van de bloemen hoort ook bij de prachtige grote mal. Het zijn 3 verschillende snijmallen waarmee je de bloemen opbouwt; de basis met die ik uit groen gesneden heb, de losse bloemen (heb ik uit wit gesneden en de juiste kleur gegeven met Memento inkt) en de donkere blaadjes die een soort van boeket-onderkant vormen.
De losse bloemen zijn uit eigen voorraad gepakt.


Nog even een close-up van de prachtige grote snijmal.
Het strikje heb ik gemaakt met de strikjesmaker van Joy!crafts. Een hele handige tool waar je in een handomdraai de mooiste strikjes mee maakt.


Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/LR0578-Creatables-snijmallen-Petras-Amazing-circle    https://www.kreatrends.nl/EWK1266-Knipvel-Wedding-Dreams-Els-Wezenbeek  https://www.kreatrends.nl/PK9160-Pretty-Papers-Bloc-Romantic-Dreams  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drops#filter:8af9e643be353130b34dd30e95c84b38

   https://www.kreatrends.nl/Aurelie-mini-ink-blending-tool-applicator  https://www.kreatrends.nl/Sponsstokjes-dabbers-20-mm,-10-stuks  https://www.kreatrends.nl/6200/0021-Joy!-crafts-strikjesmaker

Ik vond het weer heel leuk om met deze prachtige materialen een inspiratievoorbeeld te mogen maken voor Kreatrends.
Graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking: