Pagina's

maandag 18 februari 2019

Kado-enveloppe

Voor de blogpost van vandaag ben ik aan de slag gegaan met de leuke Denim Saturdays lijn van Studio Light.


Ik heb hierbij gebruik gemaakt van een enveloppe mal van Dutch Doobadoo en deze omgetoverd tot een stoere verjaardags-enveloppe. De enveloppe is afgetekend op kraft en daarna uitgeknipt.
Het papier waarmee de enveloppe gemat is komt ook uit dezelfde lijn van Studio Light, lekker stoer papier in mooie kleuren.
De broekzak is niet gemaakt met een snijmal maar met een clearstamp. Kijk eens wat een mooie details de stempel heeft.


In de broekzak heb ik een label geschoven met daarop de gestempelde tekst. Ook de tekst op de broekzak is gestempeld. Deze heb ik met foamtape iets verhoogd op de broekzak bevestigd.
De broekzak heb ik aan beide kanten ook nog een rode parel gegeven met behulp van Nuvo Crystal Drops.


Ook de bloem zit op de stempelset. Deze heb ik 2x gestempeld, op wit en op denimpapier, uitgeknipt en met 3D kit op de kaart geplakt. Daarna heb ik ook in het hart van de bloem nog een parel gemaakt met de Chrystal drops.
Zoals je goed kan zien op deze foto is de broekzak ergens tussen geschoven. Dit is de rechthoekige snijmal van Studio Light van deze serie die ook onderaan de blogpost in de materiaallijst staat.


De bovenkant van het label en ook 2 hoeken van de enveloppe zijn afgewerkt met het leuke snijstencil nr. 135. Ik heb deze in stukken geknipt (wat ook heel goed te doen is), toen op achtergrondpapier geplakt en daarna op de juiste afmetingen rondom geknipt.


Ook op de achterkant van de enveloppe zit nog een tekst geplakt. Deze hoort ook bij de Clearstamps set.


Ik vind het een stoere enveloppe geworden.
Jullie kunnen 'm in het echt komen bekijken op de Knotsgekke kaartendagen in Den Bosch die deze week van 21 t/m 23 februari gehouden worden. Kreatrends heeft standnr. 128. Zelf ben ik er de donderdag en zaterdag ook, ik heb er weer helemaal zin in!

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/STENCILDEN138-Cutting-and-Embossing-Die,-Denim-Saturdays-nr.138  https://www.kreatrends.nl/STENCILDEN135-Cutting-and-Embossing-Die,-Denim-Saturdays-nr.135  https://www.kreatrends.nl/STAMPDEN326-Stamp,-Denim-Saturdays-nr.326  https://www.kreatrends.nl/BASISDEN278-Basis-Denim-Saturdays,-Nr.278

https://www.kreatrends.nl/BASISDEN277-Basis-Denim-Saturdays,-Nr.277  https://www.kreatrends.nl/BASISDEN279-Basis-Denim-Saturdays,-Nr.279  https://www.kreatrends.nl/BASISDEN276-Basis-Denim-Saturdays,-Nr.276  https://www.kreatrends.nl/470.713.039-Dutch-Doobadoo-Dutch-Envelop-Art-Vierkant-ornament-A4

   https://www.kreatrends.nl/CS0987-Clear-stempel-Felicitaties-Marianne-Design  https://www.kreatrends.nl/Nuvo-crystal-drops-autumn-red-683N 

Zie ik je op de beurs? Ik zou het erg gezellig vinden. Misschien tot dan!
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten