Pagina's

zaterdag 1 december 2018

Voor jou xx

Vandaag nog een envelopje wat te zien is op de beurs in Groningen en bij Kreatrends op de kraam.


De leuke Box art Giftcard heb ik nagetekend op kraft en daarna uitgeknipt.
Na het matten van het envelopje ben ik met het decoreren begonnen.
De letters komen van het letter punchboard van WeR Memorykeepers. Deze keer heb ik de uitgeponste letters los opgeplakt.
Het zakhorloge is van Amy Design. Deze heb ik eerst uit grijs kaartkarton gesneden. Daarna nog een keer uit kraft waarbij ik de ketting en de wijzers weggeknipt heb. Dan blijft het horlogegedeelte zelf over. Nadat ik dat bewerkt had met Coosa Gilding wax heb ik het op de grijze basis geplakt. Nog een zwart rondje er achter en je krijgt het zakhorloge zoals op de foto hierboven. Echt niet moeilijk en het effect is super leuk.
Nog een paar radartjes (ook bewerkt met Gilding wax) en de voorkant is klaar.


Ook op het flapje aan de achterkant heb ik 2 radartjes geplakt.


Het insteekkaartje is even groot als het papiertje wat je gebruikt hebt om de voorkant te matten.
Hierop kan je leuk je eigen tekst schrijven en er eventueel geld als cadeautje op plakken.


Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren. Ga je naar de beurs in Groningen? Vergeet dan niet om bij de kraam van Kreatrends langs te gaan! Dan kan je 'm in het echt zien samen met nog heel veel meer mooie inspiratiekaarten die we als team gemaakt hebben.
Alvast heel veel plezier toegewenst!

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/470.713.051-Dutch-Doobado-Box-Art-Giftcard https://www.kreatrends.nl/STENCILIN127-Cutting-and-Embossing-Die,-Industrial-3.0,-Nr.127  https://www.kreatrends.nl/ADD10025-Snijmal-Amy-Design-Its-a-Mans-World-Pocketwatch   https://www.kreatrends.nl/BASISIN272-Basis-Industrial-3.0,-Nr.272  https://www.kreatrends.nl/We-R-Memory-Keepers-word-punch-board  https://www.kreatrends.nl/Gilding-Wax-koper-COOSA-Crafts  https://www.kreatrends.nl/Gilding-Wax-zilver-COOSA-Crafts 
https://www.kreatrends.nl/Gilding-Wax-turkoois-Coosa-Crafts  https://www.kreatrends.nl/Sponsstokjes-dabbers-20-mm,-10-stuks

Leuk dat je weer langs bent geweest, tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten