donderdag 25 mei 2017

There is Always Time for Tea

Dit is deze week de 2e inspiratie theekaart bij Kreatrends. Kijk maar naar de blogpost hieronder naar de mooie kaart van collega Ine. Hierboven een impressie van alle onderdelen.
Alle randjes van het designpapier zijn met de paperdistresser gerafeld. De strik (Tiny's Bow) blijft na het stansen aan het papier vastzitten. Ik heb hem 1x van cardstock en 1x van designpapier gestanst en iets verspringend op elkaar geplakt.
Het plaatje is van een knipvel van Marianne Design en ik heb het gemat op een stans van de Wild Animals lijn van Amy Design. Vond dat het op deze manier het idee van een taartkleedje geeft.
Hier het theeserviesje. De theepot is 2x uitgestanst en van 1 pot heb ik het deksel afgeknipt en met foam verhoogd op de andere pot opgeplakt. De theelepeltjes van antracietkleurig karton gestanst.
Het label van designpapier gemaakt en de leuke tekst erop gestempeld met behulp van een stempelhulp. Voor stempels met veel zwart gebruik ik altijd Onyx Black van Versafine, want die dekt het mooist (en met de stempelhulp kun je gemakkelijk nog een keer 'bijstempelen').
 Dit is de kaart dichtgevouwen, dus in de 'bendy' staat.
Zo istie verzendklaar en kan hij dus plat verzonden worden.
Een foto van bovenaf, zodat je de buigingen in het model goed kunt zien.
Een duidelijke tutorial vind je hier en er is ook een video bij. Dan wordt dit ingewikkelde model ineens een stuk begrijpelijker.
Alles hieronder is in de webwinkel te bestellen.

LR0462 Creatables snijmallen Tea for You  LR0464 Creatables snijmal Tiny-s Bow  CR1352 Craftables snijmallen Labels (basic shape)CR1402 Craftables snijmal bendy Card  KJ1707 Clear Stamp quote - there is always time for tea VFS-82 Versafine mini inkpad - Onyx Black94241 MD The Stamp MasterADD10104 Snijmallen  Amy Design - Wild Animals - African Circles VK9557 Knipvel Marianne Design Tea for You nr.2  DCB001 Die cleaning Brush Nellie Snellen CT21547 Edge Crimper paper distresser  PB7052 Pretty Papers bloc Eline's Ocean
Ik ben benieuwd of er nog meer bendykaarten gemaakt gaan worden?
Ik vond het best leuk om te doen!
xxx Margreet

2 opmerkingen:

  1. Hij is prachtig Margreet. Grappig dat jij ook net hetzelfde plaatje hebt gebruikt. Maar de kaartjes zijn toch heel verschillend geworden. Leuk.
    Groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen