maandag 8 mei 2017

Een druppeltje liefde is meer waard dan een zee vol verstand.

Hoi allemaal,

Een mond vol, de titel van dit flipboekje dat ik gemaakt heb voor Kreatrends. Maar dat staat op de leuke stempel uit de Maritiem serie van Amy Design.
Ik heb er een flipboekje van gemaakt. Een flipboekje is een klein boekje wat je uit kan vouwen.
De serie Maritiem was zo uitgebreid en veel en dat wilde ik eigenlijk allemaal tegelijk laten zien.
Dus gewoon een dubbel dikke kaart waar veel op te kijken is. De stempel heb ik gestempeld op rood en uitgeknipt.Het 3d plaatje verwerkt en er opgeplakt. 


De eerst bladzijde omgeslagen. Ik heb een pocket gemaakt met een label erin. Ik heb daar het prachtige bijpassende papier bij de stansmallen voor gebruikt. 
Hier weer de recht bladzijde verder omgeslagen. Nu zie je die prachtige dolfijnen. Ze zijn net echt. Ik heb deze 2 keer gestanst om ze iets dikker te maken.
Zie je op de rechterkant het merkje wat ik uit de verpakking van de mal heb geknipt. Ook op de foto hieronder heb ik een plaatje van de verpakking verwerkt.
De rechterkant kan nu ook nog omhoog geslagen worden. 


Ik vind het net ook zo mooi, jullie ook??Hieronder komen alle gebruikt producten (gelinkt) rechtstreeks naar de webshop van Kreatrends te staan. 

hopelijk vinden jullie mijn boekje leuk. Het was erg leuk om te maken.

groetjes Ine


ADCS10015-Clearstamp-tekst-Amy-Design-MaritiemADD10100-Snijmal-Amy-Design-Maritime-Nautical-FrameADD10101-Snijmal-Amy-Design-Maritime-Fishing-NetADD10102-Snijmal-Amy-Design-Maritime-Dolphins BGS10032-Achtergrondpapier-Amy-Design-Maritime-strandBGS10031-Achtergrondpapier-Amy-Design-Maritime-zeemeeuwenBGS10030-Achtergrondpapier-Amy-Design-Maritime-zeeCD10879-3D-Knipvel-Amy-Design-Maritime-Zee-elementenCD10880-3D-Knipvel-Amy-Design-Maritime-ZeedierenCD10881-3D-Knipvel-Amy-Design-Maritime-MeeuwenLR0412-Creatables-Labels-Cotton-Lace  Jutetouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten