maandag 15 mei 2017

Home Sweet Home

Vandaag staat er een theepot klaar, komen jullie een bakje drinken op het nieuwe huis? Niet dat ik verhuisd ben of ga verhuizen hoor. Ik vond het gewoon leuk om met deze theepot een verhuiskaart te maken met de leuke theepot mal van Dutch Doobadoo.


Allereerst heb ik de theepot getekend op creme cardstock en uitgeknipt. Daarna heb ik 'm gemat met het leuke papier van Yvonne Creations uit de serie Moving Madness. De uiltjes zijn zo schattig!


De tekst Home sweet home heb ik twee keer gestanst, uit wit en uit zwart, waarbij ik de zwarte iets verschoven achter de witte stans heb geplakt. Hierdoor komt het allemaal net iets mooier over op de kaart.


Om de tekst te stempelen heb ik gebruik gemaakt van de Stempel buddy pro van Nellie Snellen. Wat werkt dat fijn zeg! Zoals je bovenaan in de collage kan zien was de tekst de eerste keer niet helemaal goed gelukt. Dan kan je dus de stempel op je gemak opnieuw inkten en nog een keer afdrukken. De magneten houden het papier supergoed op z'n plaats.
Een geweldige tool die ik eigenlijk jaren eerder had willen hebben. Je kan er naast clear stempels ook mounted rubber stempels mee afdrukken. Het enige wat je weg moet halen is het zwarte matje wat in de stempelhulp ligt. Hierdoor krijg je meer ruimte en kan je rubber stempels zoals bijvoorbeeld Magnolia's ook supergoed afdrukken. Echt een aanrader hoor!
Wil je 'm ook maar is ie op in de webwinkel dan besteld Hennie 'm graag voor je. Klik onderaan op het plaatje en je komt in de webwinkel direct bij deze geweldige tool.
 

Van het afdrukje met de clear stempel die ik gemaakt heb met de Stempel buddy pro heb ik deze tag gesneden en achter het leuke plaatje met het kopje geschoven.
Met de Nuvo Crystal drops heb ik de platte pareltjes gemaakt. Het flesje heeft een super fijn tuitje zodat je naast grote pareltjes ook met gemak kleine pareltjes kan maken.
Ik heb de pareltjes eerst op een stukje plastic in verschillende maten gemaakt en ze pas op de kaart geplakt nadat ze goed gedroogd waren. Mocht er dan toch een pareltje mislukken (het blijft tenslotte handwerk) dan is je plaatje of je kaart niet verprutst en je kan op deze manier ook rustig kijken welke pareltjes je wilt gebruiken.


Naast nieuwe producten heb ik ook een "gouwe ouwe" tevoorschijn gehaald. Kennen jullie deze craftables van Marianne Design nog? Een prachtige swirl met daarbij leuke blaadjes. Ik vond de vorm en grootte van de swirl zo goed bij deze theepot passen dat ik het niet kon laten om 'm er bij te pakken.


Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/470.713.624-Dutch-Doobadoo-Card-Art-Teapot  https://www.kreatrends.nl/Snijmal-Yvonne-Creations-Home-Sweet-Home-Moving-Madness-YCD10098  https://www.kreatrends.nl/YCCS10032-Clear-stempel-Yvonne-Creations-Moving-Madness  https://www.kreatrends.nl/BGS10029-Achtergrondpapier-Yvonne-Creations-Moving-Madness  

   https://www.kreatrends.nl/CR1244-Craftables-snijmal-Tiny%C2%B4s-swirls-leaves-2https://www.kreatrends.nl/Nuvo-crystal-drops-autumn-red-683N    https://www.kreatrends.nl/Stamping-Buddy-Pro    https://www.kreatrends.nl/6200/0021-Joy!-crafts-strikjesmaker

Bovenstaande plaatjes zijn doorgelinkt naar de webwinkel, klik er op en je bent gelijk op de goede pagina in de webwinkel. Handig!

Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. Een kopje thee, staat bij mij voor gezelligheid, en bij een nieuw huis denk ik ook aan huiselijkheid, of gezelligheid. Dus dit is een perfecte match.
    Je hebt dit echt prachtig gemaakt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen