maandag 3 april 2017

Ik kom je even opfleuren

Vandaag mag ik weer een kaart laten zien die ik gemaakt heb voor Kreatrends met allemaal prachtige materialen die verkrijgbaar zijn in de webwinkel.


Allereerst heb ik met een mal van Dutch Doobadoo een dubbele witte kaart getekend en uitgeknipt.
Deze heb ik gemat met kraft en papier uit het prachtige papierblok van Marianne Design Country Flowers.
De grote snijmal Petra's vierkant heb ik hier schuin op geplakt met daarop een oudere mal van Joy!crafts Noor!design Vieuwmaster. Hierop heb ik een mooi plaatje van een knipvel van Marianne Design geplakt.
Aan de zijkant van de kaart heb ik de Kattenstaarten gezet, al een oudere mal van Marianne Design maar heel erg passend bij de nieuwe mallen die in maart uitgekomen zijn.
De tekst komt van Clearstamps Banners van Noor!design.


De mooie libel heb ik gesneden uit een stukje metallic cardstock en bewerkt met verschillende kleuren Distress Ink. De vleugeltjes heb ik nog een keer extra gesneden en met 3D kit extra bevestigd. Helaas is dat niet goed te zien op deze foto.


De strik heb ik gemaakt van een klein stukje mooi kant wat ik heb omwonden met jute touw waar ik weer een strikje mee gemaakt heb.
Zie je de kikker op de steiger zitten? Leuk detail vind ik zelf.


Deze kikkers, gesneden uit kraft en bewerkt met Distress Ink, zitten op de pompebladeren die bij de snijmal van de waterlelie horen.
De waterlelie heb ik deze keer een blauwe kleur gegeven, leuk om daar ook mee te variëren.

De materialen die ik gebruikt heb staan in het lijstje hieronder. Klik op de producten en je komt gelijk in de webwinkel op de goede plek terecht, handig als je iets wilt bestellen!

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/LR0459-Creatables-stencil-Tinys-waterlily-small  https://www.kreatrends.nl/LR0461-Creatables-stencil-Tinys-frogs-and-dragonfly  https://www.kreatrends.nl/LR0409-Creatables-snijmal-Tinys-cattails-|-hobbywinkel

 https://www.kreatrends.nl/Dutch-Doobadoo-Dutch-Shape-Art-frames-label-2-A5-470.713.142  https://www.kreatrends.nl/IT593-knipvel-Tinys-waterlilies-Marianne-Design  https://www.kreatrends.nl/PK9144-Pretty-Papers-Bloc-Country-Flowers

 https://www.kreatrends.nl/41099-gehaakt-kant-naturel-30-mm  https://www.kreatrends.nl/Jutetouw-|-hobbywinkel


Bedankt voor het langskomen en veel plezier met het maken van jullie kaarten.
Groetjes en graag tot de volgende keer,
Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten