maandag 17 april 2017

Gefeliciteerd

Hallo allemaal.
Voor de kaart van vandaag ben ik aan de slag gegaan met de prachtige nieuwe Creatables Tiny's Bow.


De basis van de kaart is gemaakt met een oudere mal van Dutch Doobadoo die ik weer eens tevoorschijn heb gehaald. Deze heb ik bekleed met papier uit het mooie Pretty Papers bloc Country Flowers van Marianne Design.
De prachtige Tiny's Bow heb ik eerst gesneden uit groen dessinpapier uit hetzelfde papierblok. De strik blijft aan het papier vastzitten en je kan na het snijden zelf bepalen of je een rechthoek of een vierkant op je kaart kan gebruiken.


Om de strik er echt leuk uit te laten springen heb ik de mal ook nog een keer gesneden uit wit cardstock en beïnkt met Distress Ink Walnut Stain. Daarna heb ik de strik losgeknipt van het papier en met 3D kit extra op de groene achtergrond geplakt.
Het lieve plaatje heb ik er net onder verwerkt zodat de strik er leuk overheen valt.


Bij een felicitatie hoort wat mij betreft een gezellig bosje bloemen. De tag die er aan hangt heb ik zelf gesneden nadat ik de tekst, die te vinden is op stempelsheet Springtastic van Yvonne Creations, er op gestempeld had.
Het lieve sierrandje dat achter het groene dessinpapier vandaan komt is de Flowery border van Precious Marieke.


Ik vond het leuk om al de verschillende materialen met elkaar te combineren en zo een lieve verjaardagskaart te maken. Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/Creatables-LR0464-snijmal-Tinys-Bow-Marianne-Design    https://www.kreatrends.nl/PK9144-Pretty-Papers-Bloc-Country-Flowers  

   https://www.kreatrends.nl/VK9551-Knipvel-Bunny-Love-1-Marianne-Design  https://www.kreatrends.nl/470.713.128-Dutch-Doobadoo-Shape-Art-Square

  https://www.kreatrends.nl/Sponsstokjes-dabbers-20-mm,-10-stuks


Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. Prachtige kaart Henriette. Mooie materialen gecombineerd. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen