Pagina's

donderdag 2 februari 2017

Valentijnsdag

Valentijnsdag nadert met rasse schreden, dus wat is het dan leuk om een kaartje te mogen maken met de mooie, nieuwe producten van Marianne Design.
Ik heb de Teardrop van Dutch Doobadoo als basiskaart nagetekend, uitgeknipt en de randjes met de paperdistresser bewerkt. Met het prachtige rozenpapier hetzelfde gedaan (maar dan een maatje kleiner).
Tweemaal de hartjesrand gestanst. Roze en wit. Na het stansen in elkaar gepuzzeld en aan de achterkant met wat tape vastgeplakt, zodat alles op zijn plaats blijft zitten.
En hier nogmaals de hartjesrand, maar dan de kleuren andersom gebruikt.
Wat zijn ze lief hè. Een knipvel vol!
Hier de mooie strik, bijeengehouden door een glanzende brad. Ook nog te zien is een stukje van de gebruikte hartjes embossingfolder.

Alle onderstaande producten komen uit de webwinkel van Kreatrends.
470.713.123 Dutch Doobadoo Shape Art TeardropDF3432 Designfolder Sweet Hearts Marianne Design 1LR0450 Creatables snijmal lots of love Marianne Design  VK9552 Knipvel Bunny Love 2 Marianne Design PK9143 Pretty Papers bloc english roses  CR1375 Craftables Basic Shapes distressed square snijmallen PDT001 Paper distress tool LR0448 Creatables snijmallen Mix and Match BowsJutetouw
Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven en graag tot de volgende keer!
xxx Margreet

2 opmerkingen :

 1. Bunnylove...supersss!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allerliefst deze mooie kaart en die ingelegde hartjes zijn top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen