maandag 6 februari 2017

Sparkle all day

Wat hebben we een koude periode gehad. Van mij mag het nu al best voorjaar gaan worden hoor, zeker nu ik het leuke schort van Dutch Doobadoo heb gemaakt.


Ik heb het schort gesneden uit creme cardstock en gemat met papier uit het English Roses papierblok van Marianne Design. Prachtig papier wat zo'n schort gelijk heel vrolijk maakt.


In het bovenste vakje heb ik een klein label gestopt, bestempeld met randen en een tekst die op de stempelsheet van Yvonne Creations staat.


Het grotere schortzakje heb ik bestempeld met een leuke tekst van de stempelsheet van Marianne Design en afgewerkt met een prachtige bloem en takjes.


Ook op het label dat in dit zakje zit heb ik een tekst gestempeld, ook van Yvonne Creations.


Deze bloem is opgebouwd met 5 lagen. De grootste twee mallen heb ik 2x gesneden, 1x uit roze en 1x uit dessinpapier, de kleinste 1x uit het cardstock waar ik het schort van heb gemaakt. Ik ben daarna met een opbolpen aan de slag gegaan en heb alle onderdelen van de bloem met 3D kit op elkaar gezet.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 http://www.kreatrends.nl/YCD10088-Snijmal-Yvonne-Creations-Spring-tastic-Foliage  http://www.kreatrends.nl/YCCS10029-Yvonne-Creations-clearstamp-tekst-Spring-tastic  http://www.kreatrends.nl/KJ1704-Clear-stempel-Sparkle-Shine-Karin-Joan-Marianne-Design  http://www.kreatrends.nl/PK9143-Pretty-Papers-bloc-english-roses-Marianne-Design

 http://www.kreatrends.nl/Ranger-Ink-Blending-Tool  http://www.kreatrends.nl/Stazon-stempelinkt-Jet-Black  http://www.kreatrends.nl/AB006-Acrylblok-7x9-cm-nellie-snellen  http://www.kreatrends.nl/Klosje-jute-touw-|-hobbywinkel


Bedankt voor jullie aandacht en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. Super mooi gemaakt.
    Met deze geweldig leuke schort, tover je elke keukenkluns om tot een keukenprins.
    De vrolijke bloemen geven me echt de voorjaarskriebels.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen