maandag 22 augustus 2016

Box-card met olifantjes

Deze Box-card heb ik gemaakt voor Kreatrends met de prachtige mallenset van Marianne Design waarin naast de mal voor de box-card nog heel veel andere leuke mallen zitten om de kaart leuk te versieren.


Allereerst heb ik de buitenkanten gesneden uit Kraft en daarna heb ik op de binnenkant en de voorkant nog een keer dessinpapier geplakt uit de papierblokken die in de materiaallijst staan.
Het gedeelte wat gesneden is uit de voorkant van de kaart heb ik op de achterkant van de kaart geplakt voor een leuk effect.


Tegen de achterwand heb ik een tak van een appelboom gezet met daaraan blaadjes en appeltjes. De trap staat al klaar om de appeltjes te gaan plukken.


Achter dit lieve olifantje zie je de tak nog een keer.
Het olifantje is een Collectable van Marianne Design en heb ik uit twee kleuren carstock gesneden. De hartjes van de bloemen heb ik met witte stift getekend.


Op de voorkant van de box-card heb ik een lijntje gespannen en daar de lampionnen aan gehangen.  De ronde lampionnen heb ik gesneden uit wit cardstock en met stift kleur gegeven terwijl het papier nog in de mal zat. Hierdoor ga je minder snel over de lijnen heen.
De tekst Gefelicicteerd is een deel van een tekststempel van de Noor!Design Banners.


Het struikje met bloemen heb ik vlakt voor de achterkant in het gras gezet door een mal van een boom in te korten en er blaadjes en bloemen op te plakken. De hartjes van de bloemen heb ik gemaakt met een gele stift.


Het cijfer 2 heb ik gemaakt met de leuke mal van Dutch Doobadoo. hiervoor heb ik de binnenste lijn afgetekend en die zelf gemat omdat ik het cijfer anders erg groot vond worden voor deze kaart.


En dan als laatste een foto van het olifantje dat 3 ballonnen vasthoudt met haar slurfje. Is ze niet schattig?

Ik hoop dat je met deze kaart heb kunnen inspireren.
De Box-card set CR1374  is misschien een duurdere set maar er zitten zoveel leuke dingen bij, ik heb ze voor deze kaart niet eens allemaal kunnen gebruiken. Echt z'n geld dubbel en dwars waard en een aanrader om hele leuke kaarten mee te maken!

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/CR1374-Craftables-snijmallen-Box-Card-marianne-Design    http://www.kreatrends.nl/470.455.003-Dutch-Doobadoo-stencil-cijfers http://www.kreatrends.nl/Pretty-Papers-Bloc-Country-Style-|-hobbywinkel-papierblokkenhttp://www.kreatrends.nl/PK9124-Pretty-Papers-A5-Rustic-Wood

http://www.kreatrends.nl/6410/0410-Clear-stempels-Banner-teksten-|-hobbywinkel http://www.kreatrends.nl/Kraft-papier-Joy!-Crafts-15x30-cm-300-grams-(8089/0206)  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain http://www.kreatrends.nl/Ranger-Ink-Blending-Tool    

Als je op bovenstaande foto's klikt kom je direct in de webwinkel bij het gekozen product. Heel gemakkelijk bij het bestellen en je hebt de spulletjes lekker snel in huis.

Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

 1. Ohw, wauwie!!! Kijk dan toch wat een schattig kaartje.
  de lampionnetjes geven een lekker gezellig sfeertje aan je creatie.
  Helemaal leuk!!!

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een klus zeg, het resultaat is geweldig!!!
  Fijne dag en lieve groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen