Pagina's

maandag 22 februari 2016

Proficiat

Vandaag mag ik jullie een kaart laten zien gemaakt met de prachtige nieuwe mal van Marianne Design.

Als basis heb ik wit kaartkarton gebruikt met daarop kraft gemat.
De mooie mal van Marianne Design heb ik ook gesneden uit wit kaartkarton, geëmbost en daarna  bewerkt met Distress Ink Walnut stain toen het papier nog in de mal zat. Na het bewerken haal je 'm uit de snijmal en zie je het prachtige resultaat.
Omdat deze mal zo mooi is heb ik verder weinig versieringen toegevoegd.


Ook de stempel Proficiat is nieuw in de collectie van Marianne Design. Ik heb 'm voorzichtig na het bewerken op de mal gestempeld wat goed gelukt is ondanks de geëmboste delen.


Voor de bloementoef heb ik bloemen uit eigen voorraad genomen maar natuurlijk heeft Kreatrends ook bloemen in het assortiment. Als je HIER klikt kan je zien welke mooie bloemen er allemaal zijn.
De mooie dubbele strik heb ik met de strikjesmaker van Joycrafts gemaakt, erg handig en heel gemakkelijk. Het plaatje is van een knipvel van Marianne Design.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

  http://www.kreatrends.nl/LR0405-Creatables-snijmal-Anjas-Rectangle-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/CS0957-Clear-stempel-tekst-Proficiat-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/VK9535-Knipvel-Vintage-in-the-Mirror-1  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain  http://www.kreatrends.nl/Ranger-Ink-Blending-Tool  http://www.kreatrends.nl/Kraft-papier-A4-300-grams-Joy!Crafts-%288089/0203%29  http://www.kreatrends.nl/website/index.php?QS_KeyWord=6200%2F0021&Show=Search&SearchEntry=QuickSearch  

Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

6 opmerkingen :

 1. Oh dat is prachtig zeg. Echt heel erg mooi.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat is ie weer mooi Henriette.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige mal en wat heb je er een mooie kaart mee gemaakt.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen