maandag 8 februari 2016

Gorjuss

Vandaag heb ik weer een kaart gemaakt met allemaal mooie materialen die bij Kreatrends verkrijgbaar zijn en waar ik mee mocht werken.


De leuke Dutch Doobadoo Shape Art Square mal heb ik eerst geknipt uit wit cardstock, daarna uit Kraft en toen weer uit wit cardstock.


De kleinste square heb ik bestempeld met de nieuwe Bamboe achtergrond stempel van Marianne Design. Ik heb dit gedaan met Distress Ink Walnut stain. Het wordt dan niet zo scherp gestempeld als met een watervaste inkt maar bij deze stempel vind ik dat wel mooi.


Het leuke diaraampje is ook van Marianne Design. Ik heb het gesneden uit Color Core Cardstock. Dit heb ik een beetje opgeschuurd voor een leuk effect.
Van het leuke Gorjuss stempeltje heb ik hier alleen het hoofd gebruikt, net een soort pasfoto op deze manier.
Het strikje is gemaakt van een klein stukje kant waar ik het ijzerdraadje van het roosje omheen gewikkeld heb.


De prachtige embossing mal met de roosjes heb ik dit keer bewerkt met Distress Ink Stormy Sky en Bundled Sage. Zo leuk om te doen en het effect vind ik zo mooi.


De mini-gorjus stempel New Heights heb ik ingekleurd met Derwent potloden. Na het inkleuren heb ik de zijkanten nog bewerkt met Distress Ink Walnut Stain en daarna het afdrukje in de polaroid-mal verwerkt.
De tekst die ik op de polaroid gestempeld heb is van Project NL van Marianne Design.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/470.713.128-Dutch-Shape-Art-Square  http://www.kreatrends.nl/COL1388-Collectables-snijmal-Photo-Frames-  http://www.kreatrends.nl/DF3423-Designfolder-embossingfolder-Rozen|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/CS0953-Clear-stempel-achtergrond-bamboe http://www.kreatrends.nl/PL1513-Clear-stempel-Notities-Project-NL


http://www.kreatrends.nl/GOR-907302-Mini-Rubber-Stamp-Santoro-No.-2-New-Heights  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Bundled-Sage  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Stormy-Sky  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain

http://www.kreatrends.nl/Sponsstokjes-dabbers-20-mm,-10-stuks  http://www.kreatrends.nl/28002-Gehaakt-kant-grijsblauw  http://www.kreatrends.nl/AB030-ColorCore-cardstock-Portal-Blue  http://www.kreatrends.nl/Kraft-papier-A4-300-grams-Joy!Crafts-%288089/0203%29

Als je op de plaatjes hierboven klikt kom je direct bij het product in de webwinkel.

Bedankt voor het langskomen en graag tot een volgende keer.
Groetjes Henriëtte

7 opmerkingen:

 1. Supergaaf gedaan Henriëtte...mooi gekleurd!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Henriette, mooi gekleurd mooie vorm prachtig papier en erg mooie accenten!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk!!!
  Dat de bamboe-achtergrond niet helemaal scherp is, geeft een heel mooi effect. Dan komt de aandacht juist meer op de voorgrond te liggen.
  De leuke Gorjuss is echt de eye-catcher op je creatie.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk kaartje Henriëtte, ik vind de achtergrond echt waar prachtig gemaakt ...
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beauty Henriette!!

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen