zaterdag 13 februari 2016

Nieuwe woning

Ik had dit stempeltje vorig jaar al eens aangeschaft, maar nog nooit gebruikt. Hij is heel geschikt voor een trouwkaartje, maar ik vond hem ook wel leuk voor een verhuiskaart.
Voor deze kaart heb ik de stand-up mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Het is zó leuk om alle panelen te 'versieren'.
Aan allebei de kanten heb ik dezelfde versiering gebruikt. Hier zie je de mooie klimop stans van Joy!. Na het stansen en embossen heb ik het papier, terwijl het nog in de stans zat, gekleurd met groene distress inkt.
De kroelende vogeltjes zijn met distress inkt ingekleurd en de randjes zijn ook met distress inkt bewerkt. Daarna opgeplakt op een mooi frame.
De tekst 'nieuwe woning' na het stansen met distress inkt bewerkt.
Ook de schitterende bloemenrand is met dezelfde kleur distress inkt bewerkt.
Het kleinste paneel kreeg een mooi hekje met de takjes er door heen die bij de pergolastans horen. Een mooie bloem mag niet ontbreken.
Onderstaande producten komen allemaal uit de webwinkel van Kreatrends.

6002-0456 Noor! snijmal klimop     SPB004 Clear stempels Spring Love nellie snellen    CR1334 Snijmallen Craftables Basic Rectangle 6-delig  6002/0372 Noor! snijmal hekje    6002-0414 Noor! snijmal pergola  6002-0476 Noor! snijmal bloemenrand  470.713.303 Dutch Card Art Stand-UpCR1311 Craftables snijmal Nieuwe woning  XQR-M Koi Waterbrush medium  22108 Watercolor paper pad Alcohol inkt applicator  Distress inktpad Barn DoorDistress inkt pad Mowed LawnDistress inkt Mustard SeedDistressinkt Peeled PaintDistressinkt Pine Needles55571-af21 Dixi Artificial Flowers chrysanten wit
xxx Margreet


2 opmerkingen:

  1. Een prachtig model kaart Margreet. Een heel mooi stempeltje en mooi ingekleurd, ook de bloemenborders staan prachtig op dit modelletje. Mooi passend DP voor een verhuiskaart. Heel erg mooi gedaan!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart en vrolijke kleuren. Echt mooi.

    BeantwoordenVerwijderen