dinsdag 11 augustus 2015

Project Life.....Marianne Design komt met iets nieuws op de markt, namelijk Project Life. Geheel nieuw is dit niet, het is over komen waaien uit Amerika…. Daar wordt dit al heel veel gedaan. Het is voornamelijk bedacht om het de mensen die scrapalbums maken wat makkelijker te maken.

Het kost veel tijd om je bijzondere momenten uit je leven in een scrapboek met prachtige scrapboek pagina’s te maken. Project Life gaat je het wat makkelijker maken om je foto’s van die speciale momenten te verwerken op een bijzondere manier.

Wat heb je nodig voor Project Life?  Een album, plastic insteekhoesje, kaartje en foto’s. Een album en de insteekhoesjes kun je bestellen via een webwinkel, bekende merken uit Amerika zijn Simple Stories of Becky Higgins. De albums en insteekhoesjes zijn volgens mij niet te verkrijgen via Marianne Design.

Albums      
                                                             
Voorbeeld van insteekhoezenZoals je kunt zien zijn er twee soorten kaartjes die precies in de hoesjes passen, 
de grote 10 x 15 cm  (4 x 6 inch) en de kleintjes 7,6 x 10 cm (3 x 4 inch), zie hieronder

Gezin


Verder heb je dan nog een kaartenset nodig bijvoorbeeld zoals hierboven afgebeeld. Deze sets worden verkocht met een bepaald thema bijvoorbeeld Gezin, Emotie of Thuis. Dit zijn de thema die te koop zijn via Marianne Design, maar als je zoekt op internet via de andere merken die ik hierboven genoemd heb, zul je zien dat er veel meer thema’s te koop zijn. 

Je kunt natuurlijk ook zelf kaartjes maken van cardstock of designpapier. De foto’s die je wil verwerken moeten wel van de goede grote zijn, zodat ze in de insteekhoesjes passen. Daarnaast kun je de kaartjes opleuken met (tekst)stempels, chipboard en alles wat je op je kaarten en de scrappagina’s gebruikt.

Hieronder een voorbeeld van Project Life bladzijde. De groten en kleine kaartjes zijn door elkaar gebruikt en er zijn ook kaartjes waar je tekst op kan schrijven en waar je je verhaal op kunt vertellen. Dan alles opleuken, bestempelen en versieren en je hebt een pagina af voor je Project Life Album.
Ik hoop dat ik jullie een beetje duidelijk uit heb kunnen leggen hoe het precies werkt. Hebben jullie nog vragen of willen nog wat meer uitleg, schroom niet en vraag ze gewoon.
Veel plezier met deze eventueel nieuwe verslaving….
Groeten
JolandaDeze week in de aanbieding: alle Project NL artikelen van Marianne Design 20% korting
Klik hier voor de aanbieding

2 opmerkingen:

  1. Duidelijk uitgelegd Jolanda. Ik zelf begin er niet aan, ben druk met mijn kaarten eb de pocket letter, maar het ziet er wel super uitdagend uit.
    Groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Duidelijk uitgelegd Jolanda. Ik zelf begin er niet aan, ben druk met mijn kaarten eb de pocket letter, maar het ziet er wel super uitdagend uit.
    Groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen