zaterdag 20 juni 2015

Blub blub blub.....

Ik heb de vissenkom van Dutch Doobadoo gebruikt (Card Art Fish Bowl 470.713.504). Ik heb hem op donkerblauw cardstock nagetekend en uitgeknipt. Daarna heb ik van designpapier de middelste maat nagetekend, met de papierdistresser de randjes gedaan en opgeplakt.
De tekst 'Zwemmen' is gemaakt met het pakketje 492.002.002 van Dutch Doobadoo (Greyboard Maritime A6). Dit is een pakketje greyboard met 6 voorgestanste woorden die op de zomer betrekking hebben. Greyboard kun je met allerlei media kleuren. Voor mijn woord 'Zwemmen' heb ik de distress ink 'Ripe Persimmon' van Tim Holtz gebruikt.
De vis kun je ook natekenen op het stencil van de vissenkom. Ik vond het wel leuk om er gestippeld designpapier voor te gebruiken. Na het uitknippen heb ik de randjes gedistressed met de distress ink 'Ripe Persimmon' van Tim Holtz. Een wiebeloogje vond ik niet misstaan. Vóór het opplakken van het visje heb ik eerst met Dutch Mask Art A5 Wavy stripes en Dutch Doobadoo structuurpasta her en der bubbels gemaakt. Na het insmeren het stencil voorzichtig weggehaald en met de heat gun alles gedroogd (de meeste bubbels gaan dan leuk opbollen). Daarna het visje met foam verhoogd opgeplakt.
Onderin de vissenkom heb ik van alles gebruikt. De groene takjes zijn gemaakt met Creatables LR0229 van Marianne Design (een écht oude stans, maar nog steeds heel mooi). Daarbovenop heb ik de rankentak van Joy!crafts gebruikt. Dit is een stans (6002/0414) van een prieel met de rankentak als versiering. De swirls horen bij een ovale stans van Joy!crafts (6002/0258). De bloemetjes zijn gemaakt met de nieuwe Craftables CR1323. Dit is een stans van Marianne Design met allemaal losse bloemetjes in diverse groottes.
Alle gebruikte producten komen uit de webwinkel van Kreatrends en zijn daar zeer voordelig te koop.
Logo Kreatrends
xxx Margreet


5 opmerkingen:

 1. Wat is ie leuk Margreet!!!
  Gaaf gedaan!

  Groetjes Giny xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een fantastisch leuke vissenkom heb je gemaakt Margreet.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi Margreet, ook zo leuk gedaan met het oogje van de vis.....

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blogje ! ik zag u via andere blogster, ik volg meestal
  blogjes dat dezelfde hobbys als ik delen, bedankt voor het delen
  Fijne dag☀️

  BeantwoordenVerwijderen