maandag 9 februari 2015

Happily ever after

De romantiek zit in de lucht, nog een paar dagen en het is Valentijnsdag.
Speciaal daarvoor heb ik deze deurhanger van Let's get Bizzee gepimpt en wat is het een leuk werkje om te doen.


Allereerst heb ik het hangslot aan de randen geïnkt met Distress Ink Walnut Stain.  Dit voorkomt eventuele lichte plekken na het lijmen want op lijm houdt de inkt niet.
Daarna heb ik prachtig roze Color Core cardstok op het MDF gelijmd en ook weer aan de randen beïnkt.


De bovenkant heb ik versierd met een prachtige mal van Noor!design. Ik heb deze doormidden geknipt zodat ik de ronding van de deurhanger mooi kon maken.
Daarna heb ik er nog het fijne takje van Bille op verwerkt met 3 bloemen.


Nieuw zijn deze prachtige Vintasia sleutels van Nellie Snellen. Ik heb ze gesneden en geïnkt en op de kleinste sleutel heb ik nog een dubbel strikje, gemaakt met de strikjesmaker van Joy!crafts, gezet.
Dit is zo'n handig hulpstuk, je maakt in een handomdraai de mooiste strikjes.


Het portretje van het bruidspaar komt van een iets ouder knipvel van Studio Light.


Deze roosjes heb ik gemaakt met een prachtige sheet van Dutch Doobadoo. Ik heb hiervoor structuurpasta gebruikt wat ik na het drogen bewerkt heb met Distress Ink in de kleuren rood en groen. Na het inkten ben ik er nog met een doekje overheen gegaan zodat de kleuren iets gingen vervagen aar aan de randjes nog wel donkerder bleven, wat een mooi effect geeft.


En dan als laatste nog een foto van de onderkant van de deurhanger. Ik heb dezelfde mal van Noor!design ook hier weer gebruikt.
De tekst komt van de Clearstamp sheet Sending Love en vond ik perfect passen bij deze romantische deurhanger, want dat is toch eigenlijk wat iedereen die een partner heeft wil; voor altijd gelukkig zijn met elkaar.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 6002/0302 Joy! snijmal rand VIND008 Vintasia Dies keys Nellie Snellen  6002/0343 Joy! snijmal Bille's hearts  6002/0263 Joy! snijmal Bille's Flourishes tak 1 Let`s get Bizzee Deurhanger  470.715.022 Dutch Mask Art Roses A5 STAPSL1310 Knipvel Vintage Line specials  6410/0040 Joy! stempel tekst ENG Sending Love  Color Core cardstock Rose Embroidery Kraft papier 15 x 30 cm. Distress inkt kussen Festive BerriesDistress inkt kussen Forest Moss  Distress inkt kussen Walnut Stain  Ink blending tool Viva Decor Struktuurpasta wit6200/0021 Joy! crafts strikjesmaker

Klik op het plaatje en je komt direct bij het product terecht.

Leuk weer dat jullie langs zijn geweest en gezellig ook als jullie een reactie achterlaten.
Wij lezen die graag.
Groetjes Henriëtte

5 opmerkingen: