Pagina's

woensdag 3 september 2014

Air Mail Greetings

Hallo allemaal.
Afgelopen vrijdag was ik gezellig op de beurs in Den Bosch bij de stand van Kreatrends aanwezig.
Deze kaart, gemaakt met allemaal mooie materialen, heb ik toen meegenomen en kon bekeken worden. Voor wie niet langs is geweest hier nog een paar foto's met de gebruikte materialen er bij.


De basiskaart is gemaakt van Kraft, aan de randjes geïnkt en gemat met papier uit het Pretty Paper bloc Twinset & Pearls van Marianne Design.
Daarop heb ik wit cardstock gezet dat ik bewerkt heb met de leuke Desing Folders Extra Chickenwire van Marianne Design. Dit is een embossingfolder met bijpassende snijmal.
De kleine zeskantjes heb ik ook gesneden uit het Twinset & Pearls blok en daarna opgeplakt.


Op twee hoeken heb ik een stukje prachtig kant gebruikt.
De leuke kleine stempels van Noor!Design heb ik op bijbehorende postzegelmalletjes gezet en ook weer aan de randjes geïnkt.


Op de kleine handspiegel, die bij de grote staande spiegel hoort, heb ik een plaatje van een hondje geplakt. Het is hetzelfde hondje als op het andere plaatje staat alleen deze staat op papier uit het papierblok. Ook de rand met hondjes onderaan de kaart komt uit het papierblok.
De bloemen, handgemaakte waar nog enkele setjes van in de webwinkel te vinden zijn, heb ik op prachtige blaadjes van Noor!Design gezet. Ook twee mooie Crystal Pinns heb ik er bij gestoken.


En dan de prachtige spiegel van Marianne Design. Ik heb 'm al een keer eerder gebruikt en er toen een dubbel label van gemaakt (klik HIER om naar die blogpost te gaan), deze keer heb ik 'm op een kaart verwerkt. Het plaatje dat er op zit is van het knipvel Twinset & Pearls.

Alle materialen die ik op de kaart heb gebruikt vindt je hieronder. Klik op het plaatje en je bent in de webwinkel op de juiste plaats.

 LR0321 Creatables snijmal Vintage Mirror  6002/0332 Noor! snijmal bladeren  DF3404 Embossingfolderen snijmal chickenwire  50415 Handgemaakte bloemen wit assortiment  PK9110 Pretty Papers bloc Twinset & Pearls.jpg  41097 Gehaakt kant naturel 10 mm  Decorative Stick Pins Black Crystal   Decorative Stick Pins crystal  6410/0317 Joy! clear stempel Sending messages  EWK1225 Knipvel Twinset and Pearls blue  Distress inkt kussen Walnut Stain  Distress inkt kussen Pine Needles

Natuurlijk vinden we het erg leuk als je in een reactie laat weten wat jullie van deze kaart vinden. We lezen dat graag.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

10 opmerkingen:

  1. Hele mooie kaart met deze spiegel, erg leuk gedaan!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk inspiratiekaartje.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem op de beurs in het echt gezien...helemaal te gek!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterend kaartje vind het een kaartje met een chique uitatraling. Top

    groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Schitterend kaartje en ... ik heb het op de beurs bij Hennie ook kunnen bewonderen.
      Groetjes, Odette.

      Verwijderen
  5. Prachtige kaart is dit weer, groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterend kaartje en ... ik heb het in het echt ook kunnen bewonderen.
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen