Pagina's

vrijdag 12 september 2014

Dit is zo waar....Vandaag mag ik weer een kaart laten zien. Ik heb deze mooie randmal gebruikt. 
Hieronder zie je hem beter in detail.


Bij deze mal hoort ook een vlinder, maar die vond ik een beetje saai en ik heb ervoor gekozen om met een oudere vlinder van Noor! te werken.


De randjes van de vlinder heb ik lichtjes beïnkt met Tumbled Glass distress inkt en daarna heb ik er wat parels als lijfje opgeplakt.
De tekst vind ik heel mooi en is zó waar. Ik hem hem uitgestanst met een nestabilitie en daarna zowel de randen als ook over de tekst weer dezelfde kleur distress inkt gebruikt.


Als je op de producten hieronder klikt, kom je meteen bij het betreffende product in de webwinkel terecht. Als je er toch bent, kijk er dan maar eens lekker rond, want er staan mooie spullen voor scherpe prijzen!
Wil je alles liever in het echt zien, dan moet je naar het Creaweekend in De Broodfabriek in Rijswijk gaan op 12, 13 en 14 september. Kreatrends kun je vinden op B7, C7.

CS0902 Clear stempel Don't dream  6003/0023 Snijmal Noor! Vintage Flourishes vlinder  Distress inkt kussen Tumbled Glass659012 Sizzix Thinlits Corner Flourish & Butterfly

Gezellig dat je langs geweest bent en ik vind het hartstikke leuk als je een berichtje achterlaat.
Graag tot de volgende keer!

 

3 opmerkingen :

  1. Prachtige kaart en inderdaad een erg mooie tekst!!
    Groetjes Giny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart. Prachtig is die hoekmal en die tekst...super.

    BeantwoordenVerwijderen