maandag 17 maart 2014

Wie gaat er mee shoppen???

Hoi allemaal,

hier ben ik weer met een nieuw kaartje. 
Allemaal druk gewinkeld op de kaartenbeurs in Den Bosch?? Voor een ieder die geen tijd had, op 28, 29 en 30 maart is er weer een hobbybeurs in Venray. Ook daar staat Kreatrends, en waarschijnlijk ben ik er ook nog wel een dagje.
Nu is mijn nieuwe kaartje heel toepasselijk, 2 shoppende dames. Dat is meestal ook het beeld op alle beurzen. Heel af en toe kom je wel eens een man tegen, maar die zijn echt in de minderheid.


Ik heb dit kaartje gemaakt door een A4 vel doormidden te vouwen en dan te kijken hoe groot je hem wilt. Dan heb ik er designpapier opgeplakt uit de "Joy happy bloc 6011/0035" Een hartje gestanst en bestempeld met tekststempel Clear "stempel Old Letter". Dit heb ik gekleurd met distress inkt. 
De veertjes, het schoentje en het tasje zijn van glitterpapier. De 2 prachtige dames heb ik gestempeld op een wit papier dat ik ook heb ingekleurd met distressinkt en een sponsje. 

Gebruikte materialen. Je komt als je op het plaatje klikt rechtstreeks bij het goede product in de webshop. Natuurlijk zijn deze producten ook te koop op de Hobbybeurs in Venray. Je kunt alle kaarten die we met ons team gemaakt hebben in het echt bekijken.

6011/0035 Joy! papierblok A5 happy sweet engelse drop  6410/0024 Joy - Noor! Clear stempel Old Letter  6410/0088 Joy! clear stempel fashion girls  6410/0089 Joy! clear stempel fashion girls 6002/0293 Snijmal Noor! Feathers - veren  6002/0320 Snijmal Noor! design schoenen  6002/0319 Snijmal Noor! Design tas

ik hoop dat jullie het kaartje leuk vinden. Ik vind het leuk om dat te lezen in een berichtje.
Graag tot de volgende keer.....

groetjes Ine

4 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje. Ik ben helaas niet naar Den Bosch geweest maar hoop naar Venray te kunnen gaan, lekker dichtbij voor mij en vorig jaar had ik een vrijkaartje bij jullie gewonnen zelfs zodat ik er (voor het eerst) naar toe ging ! Wellicht zie ik jullie daar, leuk.
  Fijne week, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk ga ik met je mee Ine. Leuke kaart met super mallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke grappige kaart. Leuk gedaan !!!!
  Gave mallen en stempels!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik wil wel een dagje met je shoppen hoor...lijkt me gezellig.
  Net als je kaartje...wat een beauty heb je er van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen