zaterdag 15 maart 2014

Het komt wel goed schatje.

Vandaag een "opstekertje" als kaart, die te gebruiken is als beterschapskaart maar ook gewoon om iemand op te fleuren.


Als basiskaart heb ik een roze kaart genomen. Daarop heb ik het prachtige papier van Marianne Design, Noir & Blanc PK9103 geplakt.


Het labeltje en het strikje zijn een stansjes van Leane Creatief die horen bij de set Square Ribbons 45.8831. De tekst is van Noor!Design 6410/0010.


De handgemaakte bloemen komen uit twee setjes die ik met elkaar heb gecombineerd. Ik heb ze dit keer als bosje bloemen gebruikt en er een mooie roze strik op gezet.


En dan de schattige stempel van het lieve olifantje Bella. Echt een schatje en erg leuk om te kleuren. Ik heb het gedaan met Derwent potloden en geurloze terpentine.
Het frame dat om Bella heen zit is van Leane Creatief, Oval curves 45.8923.

Als je op de plaatjes van de producten hieronder klikt kom je direct in de webwinkel uit. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie en leuke spullen te koop dus even verder neuzen is zeker de moeite waard. De link van de webwinkel is: www.kreatrends.nl.  

CL320 Clear stempel Bella with Daisy PK9103 Pretty Papers Bloc : Noir & Blanc 45.8923 Lea'bilities snijmal frame oval curves 45.8831 Lea'bilities Snij- embossingmal Frame Square Ribbons 50415 Handgemaakte bloemen wit assortiment Distress inkt kussen Milled Lavender  

Wij zijn weer erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en horen het graag van jullie in een berichtje.
Wil je deze en nog veel meer andere mooie kaarten in het echt zien, dat kan want Kreatrends staat met standnummer 163 op de Knotsgekke Kaartendagen in 's-Hertogenbosch. 

Groetjes Henriëtte

5 opmerkingen:

 1. Wat een schatje is dit, lief afdrukje, mooie kleurtjes en ook schitterende mallen gebruikt!
  Fijn weekend, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een lieverdje en een schitterende kleuren combi.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje, leuk stempeltje!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen