maandag 31 maart 2014

Baby-boy

 Hoi hoi

Vandaag weer mijn beurt om een kaartje te plaatsen. je hebt hem als je in Venray bent geweest al in het "echt" kunnen bewonderen.

Een lief kaartje met een leuk treintje.


Je begint met een iets donker blauwe achtergrond, daarna iets kleiner en lichtere erop, en dan nog iets kleiner je design papier. Het treintje (van Marianne Design) heb ik gestanst uit hetzelfde papier als de basis kaart.
Ik heb hem toen hij nog in de mal zat beïnkt met distress inkt "stormy sky"
Geplakt op een design papiertje en weer de iets lichtere blauwe van de achtergrond.
de voetjes zijn van Marianne Design. Ik heb voor deze kaart de kleintjes gebruikt. Ook weer beïnkt met distress.

De bloementros recht boven in het hoekje, daarin heb ik van allerhande restjes gebruikt die ik met de bowdabra tot een strik heb gevormd. Ik heb er ook een paar bloemetjes in verwerkt.
De letters zijn de o zo leuke scrabble letters. Gewoon gestempeld en uitgeknipt. Je kunt ze ook rechtstreeks op je kaart stempelen hoor.
De volgende materialen heb ik gebruikt. Ze hebben een rechtstreekse link naar de webwinkel. je hoeft dus niet te zoeken. Wil je graag even rondsnuffelen dan kun je deze link gebruiken "webshop"groetjes Ine

Distress inkt kussen Stormy SkyLR0305 Creatables snij- embossingmal Feet  LR0308 Creatables snij- embossingmal Train Paper roses - light pink6410/0079 Joy Clear stempel scrabble letters

5 opmerkingen:

 1. Geweldig leuke kaart met prachtige mallen!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje met super leuke mallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje!!! Wat Ijn het leuke mallen , he. De babymallen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk en lief kaartje heb je gemaakt...leuke mallen heb je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kaartje en weet je....ik ben afgelopen zaterdag op de beurs in Venray geweest, notabene gesproken met Hennie en.......niet eens de creaties goed bekeken, erg he? op de terugweg dacht ik er pas aan, zo jammer. Gelukkig kan ik het hier ook bewonderen maar ik weet dat in het "echt" het vaak nog mooier is.
  Fijne dag, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen