Pagina's

vrijdag 28 februari 2014

Een vrolijke noot



Woensdag heeft mijn DT maatje Henriëtte ook een muziekkaart gemaakt en vandaag ben ik aan de beurt. Zo kun je zien dat ieder zijn eigen draai er aan geeft.
Ik ben begonnen met een lichte kaart als ondergrond. Hierop Kraftpapier, dat ik rondom met de papierdistresser heb bewerkt om het een 'oude' look te geven.
Ik heb de grote muziekstempel met Versamark gestempeld, hierop embossingpoeder gestrooid en daarna met de heattool verhit. De clearstamp met de koffergrammofoon heb ik ook met Versamark gestempeld en daarna  ingekleurd met pan pastel (al zou je dit ook met distress inkt kunnen doen). Ook hier heb ik de randen met de papierdistresser bewerkt. Daarna wondgaas eronder geplakt en het geheel op het kraftpapier geplakt. Wel de linkerzijde opengehouden omdat ik daar een tag in wilde doen.


De muziekstans heb ik een stukje ingekort. Dit doe je door aan de rechter kant een stukje af te knippen, precies langs het rechte stuk. Aan de onderkant knip je dan ook de brede balk af. Wat overbleef heb ik bovenaan geplakt. Alles is eerst zachtjes bewerkt met vintage photo distress inkt.



De label zit met nog 2 andere labels bij de mal van Leanne Creatief. Ook deze heb ik met vintage photo bewerkt, daarna met bruine inkt een tekst van het clear stamps Dance to the Music vel gestempeld. Een gaatje gemaakt en er een brad in gedaan. Stukje HempCord gebruikt om er een strikje door te doen.


Hier nog een keer de hele kaart.


Dit zijn de producten die ik van Kreatrends heb gebruikt. Als je er op klikt, word je doorgelinkt naar het betreffende product in de webwinkel. Ik kan je ook aanraden om er gewoon eens rond te gaan neuzen, want er zijn leuke spullen voor leuke prijzen te koop!


Color Core cardstock Buttercup 6410/0064 Joy - Noor! clear stempel old record player 6410/0068 Joy! stempel dance to the music Embossingpoeder superfijn goud 45.8831 Lea'bilities Snij- embossingmal Frame Square Ribbons
 Distress inkt kussen Mustard Seed  Distress inkt kussen Vintage Photo 6002/0272 Joy! snijmal muzieknoten Natuurlijk hennep, 0,5 mm, bruin harmonie


Gezellig weekend gewenst!



♥♥♥ Margreet

4 opmerkingen:

  1. Een supergave kaart Margreet, heel anders dan die van mij. Zo zie je maar wat je allemaal kan doen met de verschillende materialen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk gemaakt, ziet er prachtig uit en de stempels die gebruikt zijn zijn ook prachtig. Leuke die bewegende muziekbalk bij je naam Margreet;)
    Fijn weekend, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook jou muziek kaart is prachtig. 2 heel verschillende dingen met hetzelfde idee.
    Weer genoeg inspiratie!!!
    Groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, deze is ook al zo mooi. Mooie combinatie van mal en stempels en mooie kleuren!!! Super!!!!!
    Inderdaad twee heel verschillende kaarten

    BeantwoordenVerwijderen