Pagina's

vrijdag 17 januari 2014

Ik geef je een roosje m'n Roosje



Dit is mijn DT kaartje voor Kreatrends.
De basiskaart is paars cardstock van Core'dinations met daarop rood cardstock. Het designpapier is van Marianne Design. Het lichtgekleurde papier is ook weer op rood cardstock gemat. Het paarse satijnlint komt uit eigen voorraad.


Het schattige stempeltje is van Wild Rose Studio en heb ik met copics gekleurd. Ik vond het een ontzettend fijne stempel om mee te werken. Het is een clearstamp en hij stempelde heel fijn en het inkleuren was ook een feestje. Ik had hem eerst uitgestanst met een ovale nestabilitie, de rand met spun sugar distress inkt bewerkt en daarna gemat op een rode geschulpte nestabilitie. Drie paarse plakparels om het grote witte vlak wat op te vullen.


Bovenaan heb ik de Noor! Happy Birthday stans gebruikt. Uit gewoon wit cardstock gestanst en daarna lichtje beïnkt met de spun sugar distress inkt.


Hier nog een close-up van de roosjes.
Als de post meewerkt is mijn kaartje op tijd bij Hennie van Kreatrends gearriveerd en is hij te bewonderen op de beurs in Bleiswijk.

Hieronder een overzicht van de gebruikte producten. Als je op de foto klikt, kom je bij het betreffende product in de webwinkel.


Color Core cardstock Aged WineDistress inkt kussen Barn DoorInk blending toolRhinestones Strass plakstenen OrchidAntiek wit satijnen roosje6002/0296 Noor! Snijmal rand Happy Birthday  PK9103 Pretty Papers Bloc : Noir & BlancCL240 Clear stempel Tilly with Rose


Ik wens iedereen een fijn weekend. Mocht je naar de beurs in Bleiswijk gaan, doe Hennie dan de hartelijke groeten van mij!

♥♥♥ Margreet


6 opmerkingen:

  1. Wat een gave kaart , Margreet.
    Heel veel mooie details en het plezier straalt er van af!!!!
    Lekker kleurig en mooie mallen zijn er gebruikt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje van een kaart Margreet. Prachtig papier, leuke details en zo'n lief stempeltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele mooi kaart hoor Margreet. Echt een liefje.
    Groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuk kaartje heb je gemaakt...een beauty !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend kaartje en ben is lekker gaan snuffelen op dit blog en ziet er allemaal zo fantastisch uit dat ik maar gelijk volger ben geworden. En ja heb Hennie gezien en gesproken vandaag op de beurs in Bleiswijk en het zag er allemaal weer top uit en natuurlijk ook wat malletjes aangeschaft.

    Fijn wknd en grtjs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oooooh Love this Gorgeous Card. Your Colours just Pop and the Image is just Adorable! Have a Great Weekend!

    BeantwoordenVerwijderen