maandag 11 november 2013

Bedankt voor je vriendschap....

Hoi hoi

Zo deze maandag mijn beurt weer om iets te plaatsen. Ik ben weer lekker aan de gang geweest met alle nieuwe spulletjes die er weer zijn. Deze keer ook weer zoveel leuks.
Mijn kaartje is er een met een afbeelding van Gorjuss. Het papier van Gorjuss zit in een prachtige doos, waarin aan de binnenkant de mooiste afbeeldingen staan gedrukt die je kunt gebruiken. Soms is het wel fijn om eens een kant en klaar plaatje te gebruiken. En dat heb ik op deze kaart dus gedaan.
Ik ook het papier gebruikt van een blok van Gorjuss. Onder aan het bericht komen alle directe linken te staan van de spulletjes die ik gebruikt heb.

Het bloemetje heb ik ook gemaakt met een stansje van Noor! design. Die heb ik van de 3 kleinste maten allemaal 3 keer gestanst uit gewone bladzijden van een oud boek. De bloemetjes heb ik gewoon helemaal klein gefrummeld en daarna een beetje nat gemaakt met een plantenspuit. Laten drogen en voorzichtig opengevouwen en dan op een splitpennetje geregen. Daarna toen het droog was heb ik nog even de randjes bovenop een beetje gekleurd met distress inkt "walnut stain"De leuke tekst komt van een stempelvel  van Noor! Design. Er staan veel leuke teksten op. Ik heb het labeltje gestanst van kraft papier Ribbelkarton A5 grof

Ik hoop dat jullie de kaart weer leuk vinden en een berichtje achter laten. Ik  heb in ieder geval veel plezier gehad met het maken van de kaart.
Heb je nog vragen dan hoor ik het wel.

Groetjes Ine
 

Mijn lijstje met gebruikte spulletjes:

Kraft papier 15 x 30 cm.
Ribbelkarton A5 grof
Joy! stencil Bille's cirkel franse lelie
Snijmal Noor! vierkant en hoekje
Snijmal Noor! Labels & Tags 1
Noor! snijmal Floral Flourishes bloem 3
Gorjuss paperpack 12 x 12 inch
Gorjuss paperpack 8 x 8 inch
Lint
Zelfklevende parels

6 opmerkingen:

 1. Wauw Ine , dat heb je leuk gedaan!!
  Wat een mooi effect geeft dat bloemetje , super!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaart...leuke mallen heb je gebruikt, het labeltje van ribbelkarton vind ik echt super, het geeft echt een mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig kaartje en je zelfgemaakte bloem ziet er ook top uit!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ineke,
  Wat een leuke kaart en een prachtige bloem, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart, mooie mallen, prachtige bloem.

  BeantwoordenVerwijderen