Pagina's

zondag 22 september 2013

Vintage spoeltje gepimpt door Henriëtte!


Henriëtte heeft een houten spoel opgepimpt met papier en kantjes.
De spoeltjes hebben al een mooie donkere kleur, dus om de Vintage look te krijgen hoef je hier al niets meer voor te doen. 

 Voor de bovenkant van de spoel heeft ze met de Folding dies ball van Nellie Snellen een mooie rozet gemaakt. De randjes heeft ze met een beetje distressinkt een extra accent gegeven. Met de snijmal Floral Flourishes 3 heeft ze uit koffiefilters bloemetjes gesneden. Wanneer je een beetje water in een mini-mister
doet kun je hiermee je bloemetjes nat spuiten zonder dat ze meteen kliedernat worden. Frommel daarna de bloemetjes in elkaar en vouw ze voorzichtig weer uit. Zo krijg je echt een "oud" gemaakt bloemetje. Je kunt wanneer je koffiefilters gebruikt ze alle kleuren geven die je maar leuk vindt. Het mooiste effect krijg je weer met distress inkt. Onder het bloemetje heeft ze met de Craftables Ivy Corners van Marianne Design klimoptakjes gemaakt, heel fijntjes zijn deze.


Om het spoeltje zelf heeft ze een kantje gewikkeld en daarop weer een bloemetje met de Ivy Corners en een leuke swirl geplakt. Om het geheel af te maken heeft ze er nog een decoratieve pin van Vintage Notes bijgestoken. 
Zo is het weer een prachtig geheel geworden. Wanneer jullie dat ook vinden, laat even een berichtje achter. Deze worden met zeer veel plezier gelezen!

9 opmerkingen:

  1. Mooi zeg en wat een prachtige nieuwe look hier...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk gedaan , henriette.!!!
    Super mooi!! En inderdaad een prachtig nieuwe look

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind zowel het spoeltje als de nieuwe bloglook heel mooi. Super gedaan Henriëtte: zoveel details op zo'n kleine spoel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, wat is dit mooi gemaakt zeg, een plaatje om te zien. Wat is die folding dies mooi verwerkt en die bloemen.....super!!
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemorgen op de valreep. Terug van weggeweest en ff een rondje bloggen...kijken wat ik allemaal heb gemist!! wauwwww wat een mooie creatie en super gedaan !

    Gr ANtoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk gemaakt Henriette, en wauw wat een mooi verfrissend blog is het geworden super !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat supermooi Henriette, ziet er top uit.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Hennie,
    Wat ziet je nieuwe look er mooi uit..en Henriette heeft de spoel prachtig gepimpt, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk!
    Die spoeltjes zijn mooi opgepimpt!
    groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen