Pagina's

donderdag 16 november 2023

Fijne Feestdagen

De nieuwe materialen van Marianne Design zijn weer zo leuk! Op deze diepte-kaart zijn er een aantal verwerkt.


De basis van de diepte-kaart is gemaakt met de Log-cabin-layout. Deze is 1x gesneden uit designpapier en 2 x gesneden uit wit cardstock. Voordat ik het rasterwerk ging snijden uit het designpapier heb ik hier eerst met versamark en embossing poeder de vuurwerkstempel op gezet.
Het rasterwerk is bij deze kaart de eye-catcher. Hiervoor heb ik eerst de 2 witte rasterwerken op elkaar geplakt met daar als 3e laag het rasterwerk uit het designpapier nog overheen.
Als je dat op de kaart plakt heb je de stukjes designpapier die daarin passen nog over. Die stukjes pas en plak je precies in het raamwerk wat een heel leuk verhoogd effect van het raamwerk geeft.
De vuurpijlen en de cijfers, beide nieuw van Marianne Design, zijn gesneden uit glitterkarton en bewerkt met Versa Magic inkt. De punten van de vuurpijlen zijn gesneden uit grijs cardstock en bewerkt met zwarte Memento inkt.
Het gebruikte designpapier is een oude papierset van Joy!crafts die niet meer leverbaar is.
 

Omdat ik nog gesneden stukjes van het witte cardstock over heb na het maken van de eerste kaart heb ik ook nog een kaart gemaakt waarbij de vlakken omhoog komen. Hiervoor plak je de witte stukjes cardstock op elkaar met daarop het, op dezelfde manier eerst bestempelde en met embossing poeder bewerkte,  designpapier. Het rasterwerk plak je weer als eerste op de kaart en omdat de vlakken die erin geplakt worden nu dikker zijn komen die dus omhoog.
Hier zijn de cijfers en vuurpijlen uit grijs cardstock gesneden waarbij de zwarte punten van de vuurpijlen nog eens extra bewerkt zijn met Waxpasta.
 
 
Een leuke manier om een setje kaarten te maken zonder dat er papier weggegooid moet worden!.

Gebruikte materialen van Kreatrends zijn:
 
 
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten