Pagina's

maandag 25 juni 2018

Droomhuis gevonden

Verhuizen, wat een karwei is dat zeg! Al je spullen in dozen inpakken.... je moet er maar zin in hebben. Maar als je een droomhuis gevonden hebt heb je het er graag voor over.
En wat is er dan leuker om, als je dan eindelijk verhuisd bent, leuke kaarten te krijgen.


Als basis voor deze kaart heb ik de Bookmark 2 van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb 'm gemat met papier uit het mooie Weathered Wood papierblok van Marianne Design.
Zoals je kan zien heb ik de kleine bookmark net andersom op de grote geplakt. Zomaar weer eens iets anders.


Het leuke uithangbord vertelt dat het droomhuis is gevonden. De tekst is van Marianne Design en staat op de sheet naast elkaar geschreven maar omdat de woorden mooi los van elkaar staan kan je ze dus ook onder elkaar stempelen door ieder woord apart te beïnkten.


Ook een hele leuke snijmal is die met de sleutels en labels. Ze zijn toch net echt...vindt je niet?
Ook in de sleutelhanger heb ik een tekst gestempeld.


En dan het tafereeltje op de kaart. De leuke regenboog, die ik gesneden heb uit wit cardstock en daarna boog voor boog beïnkt heb met Memento drops. Zo hoef je niet meerdere keren te snijden en kost het dus niet onnodig veel papier om de regenboog mooi te maken. Ook de wolk heb ik heel licht beïnkt met grijze inkt.
De huisjes zijn gesneden uit papier van het Weathered wood papierblok. De daken van de huisjes heb ik extra kleur gegeven met donkerrood van Mement.
Ook de bomen, struiken en de lantaarnpaal zijn gekleurd met Memento.


Ik vond het weer heel leuk om deze kaart te maken en hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/Snijmallen-Creatables-LR0531-Rainbow-and-clouds  https://www.kreatrends.nl/Snijmallen-Collectables-COL1451-Mini-village  https://www.kreatrends.nl/Snijmallen-Creatables-LR0523-Key-ring  https://www.kreatrends.nl/Snijmallen-Creatables-LR0522-Sign-posthttps://www.kreatrends.nl/Clear-stempel-CS1004-Droomhuis  https://www.kreatrends.nl/PK9155-Pretty-Papers-Bloc-Weathered-woodhttps://www.kreatrends.nl/Dutch-Doobadoo-Shape-Art-Bookmark-2 https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drops

Leuk dat je langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten