donderdag 24 mei 2018

Tuinen

Voor Kreatrends mocht ik aan de slag met een nieuw Dutch Doobadoo stencil en nieuwe Marianne Design producten.
Het stencil heb ik nagetekend, gesneden, geknipt en gevouwen en dan komt het er uiteindelijk zo uit te zien:
Aan beide zijkanten heb ik de prachtige randmal van Marianne Design gebruikt. Ik heb de lijnen voor het designpapier van het stencil niet gebruikt, maar heb zelf alles nagemeten, zodat ik eerst wit cardstock kon gebruiken, met daarop designpapier.  Aan beide zijden van het designpapier het randje gebruikt wat bij de grote randmal hoort. Een plaatje van een mooie tuin, ook afgewerkt met het smalle randstansje en een vlinder.
Voor het middenstuk heb ik 3x een oude stans van het mooie vingerhoedskruid gebruikt. Rechts bovenin kun je 2 kleine vlinders zien, die ik gemaakt heb met een stencil en witte gesso.
Aan de rechterkant ook weer de grote randmal en het designpapier afgewerkt met de kleine rand. Weer een mooi tuinplaatje en nu een kleine vlinder. Ook hier kun je boven en onder de vlinders zien die met het stencil en gesso gemaakt zijn.
En dan is deze kaart ook nog te versturen, want hij ziet er zo uit als je hem dicht vouwt:
Onderstaande producten komen uit de webshop van Kreatrends:
Dutch Doobadoo Card Art  470.713.328 Tri-shutterKnipvel MB0175 - Mattie's mooiste GardenSnijmallen Creatables LR0525 - Anja's BorderPK9143 Pretty Papers bloc english roses   LR0452 Creatables snijmal Tiny's foxglove Marianne DesignLR0357 Creatables snijmal Tinys butterflies 2  870.002.010 Gesso wit Dutch Doobadoo.jpg
Dit soort kaarten maken kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Ik vind het wel leuk om te doen.
Fijn weekend!
xxx Margreet

1 opmerking: