donderdag 17 mei 2018

Bloemen

Voor Kreatrends mocht ik aan de slag met een nieuw Dutch Doobadoo stencil en nieuwe Marianne Design producten.
Het stencil heb ik in wit, zalm en designpapier nagetekend en uitgeknipt. Het witte cardstock heb ik dubbelgevouwen en het stencil tegen de vouwlijn aangelegd, zodat de kaart open kan en kan staan.
De randjes met de distresser opgeruwd.
Hier zie je de bovenkant. Een mooi uitzichtje vanaf een balkon met mooie planten. De mooie swirl piept onder het plaatje uit. Je ziet ook 2 vlinders, die van een stempelsheet van Marianne Design komen (Karin Joan). Na het stempelen heb ik ze ingekleurd en uitgeknipt.
Dit is de onderkant van de kaart. Links dezelfde swirl en rechts heb ik een compilatie van bloemen en blaadjes gemaakt van de stempelsheet van Karin Joan. Verschillende ondergronden waarop ze gestempeld zijn (flower foam, cardstock en designpapier). Alles met distress inkt wat bijgekleurd en vervolgens uitgeknipt. Met Nuvo Crystal drops het hart van de bloemen gemaakt.

Onderstaande producten komen uit de webshop van Kreatrends:
Dutch Doobadoo Dutch Shape Art Chord A5  PK9105 Pretty Papers Bloc Belle Fleur Snijmallen Creatables LR0526 - Anja's floral ornamentClear stamps Karin Joan KJ1722 - FloraliaFlower foam sheets a4 BeigeDistress inkt mini nr. 10Distress inkt mini nr. 5Distress inkt kits mini nr. 6Nuvo-crystal-drops-violet-galaxy-678NTim-Holtz-paper-distresserCR1431 Craftables snijmallen Succulent (pointed)
Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden. Ik heb er met plezier aan gewerkt.
xxx Margreet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten