maandag 12 februari 2018

Speciaal moment.

Hoi allemaal

Wat zijn de Gorjuss stempels toch mooi. Ik heb deze keer No 47 "I Stole Your Heart"gebruikt.
Het is een echt snoepje. Ik heb deze dan ook gecombineerd met de Dutch Doobadoo shape art Candy mal.Is hij niet prachtig?


De grootste maat mal heb  ik in fel roze gedaan. De iets kleinere op lichtroze, en de volgende op designpapier van Marianne Design. Die blok is zoooooo mooi. Ik heb hem al bijna op. 
Achter de stempel heb ik nog een roze ronde geplakt. Deze heb ik geƫmbost met een mal van Marianne. (linken komen weer onderaan)


De bloemen zijn gemaakt met een mal van Leane Creatief. Ik heb daarvoor het bloemen foam gebruikt. Je verwarmt het en kun het dan zo in model vouwen. Ik heb deze keer gebruik gemaakt van mijn kleine strijkijzer. Dit past precies op de hotfix. De blaadjes krullen dan mooi om. Je kunt ook een groot strijkijzer gebruiken of de heattool. Op die manier maar je met 1 mal wel 30 verschillende bloemen. Probeer het maar eens Ik heb de stempel gestempeld (met de Memento Dew Drop) op een mal van Precious Marieke. Ik vind hem echt geweldig. 
Met wat paerldrops van NUVO heb ik het afgewerkt.

Hopelijk vinden jullie hem net zo leuk als ikzelf.

Groetjes Ine
Dutch-Doobadoo-Shape-Art-Candy-470.713.160PM10114-Snijmal-Precious-marieke-Spring-Flowers-labelGOR-907146-Gorjuss-rubber-stamps-no.-47-I-stole-your-heartMemento-Dew-Drop-inktkussen-Lady-Bug-MD300PK9153-Pretty-Papers-bloc-Sweet-Romance   DF3443-Design-folder-de-luxe-Anjas-ornamental-border   

45.4568-Leabilitie-snijmal-Easy-Flower-nr.-2  45.4551-Leabilities-snijmal-Easy-Flower-001  Flower-foam-assortment-set-5-red-pink   Meeldraden--pearl-White  Nuvo-crystal-drops-red-berry-667N

Geen opmerkingen:

Een reactie posten