donderdag 22 februari 2018

Een bloemetje voor jou

Deze keer eens een hele andere dag om een kaart die ik voor Kreatrends gemaakt heb te laten zien.
Dat komt omdat mijn DT-pakket vrijdag binnen kwam en ik zaterdag een dag weg gepland had. Net te kort tijd om met de mooie nieuwe materialen uit de webwinkel een kaart te maken.
Giny was zo lief om haar dag met die van mij om te ruilen. Nogmaals dank Giny.
Als jullie dit lezen sta ik op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch bij de kraamnr. 128 van Kreatrends. Daar is deze kaart dan ook, samen met nog een nieuwe kaart die de volgende keer als ik op het blog aan de beurt ben laat zien. Daar nog even geduld voor dus of je moet naar de beurs komen.


Deze kaart heb ik gemaakt met een mooie mal van Dutch Doobadoo. Wat best lastig is is het omvouwen van de hartjes. Het papier tussen de hartjes is zo smal dat je het snel kapot trekt tijdens het vouwen. Voorzichtigheid is dus geboden. Maar als het gelukt is heb je wel een heeeeeel leuk kaartmodel!
De kaart heb ik beplakt met papier uit het Sweet Roses papierblok van Marianne Design.


Voor deze kaart ben ik voor het eerst aan de slag geweest met het flowerfoam van Leane Creatief. Wat een leuk spul is dat. Ik heb de bloemen en groene blaadjes van flowerfoam gemaakt.
De bloemen zijn gemaakt met CR1430 van Marianne Design uit een vel zalm flowerfoam. De grootste bloem heb ik opgebold met een opbolpen terwijl de kleinere bloem daar bovenop verwarmd is met de heattool. En weet je wat nu zo leuk is? Beide bloemen waren even groot. Maar door het gebruik van de heattool wordt het foam niet alleen steviger maar krimpt ook een klein beetje.
De blaadjes zijn gemaakt uit een vel off-white flowerfoam. Deze heb ik bewerkt met twee kleuren groene memento (welke kan je in de materiaallijst hieronder zien) en daarna verhit met de heattool.
De blaadjes, takjes en besjes zijn gemaakt met CR1432 van Marianne Design die bij elkaar in een set zitten.


Op de binnenkant van de kaart heb ik ook de mooie flowerfoam bloemen verwerkt, samen met een plaatje van knipvel MB0172 van Marianne Design, een oudere mal die er achter verwerkt is en de prachtige kant-mal.


Nog even een close-up van de bloemen hoor, ik vind ze zelf zo mooi! In twee van de bloemen heb ik een aantal stampertjes gebruikt. In de grootste bloem zit in het hartje een plakparel.Ik vond het weer heel leuk om jullie te mogen inspireren met alle mooie materialen die ik op de kaart gebruikt heb. Hieronder kan je ze vinden. Klik je op het plaatje dan kom je direct in de webwinkel bij het product.
De nieuwe producten die hierboven genoemd zijn staan nog niet in de webwinkel maar zijn wel te bestellen en gaan ook mee naar de beurs.

De gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/LR0507-Creatables-snijmal-lace-border-Marianne     https://www.kreatrends.nl/Creatables-LR0327-snijmal-Anjas-Circle-Marianne-Design

https://www.kreatrends.nl/Flower-foam-sheets-a4-Salmon  https://www.kreatrends.nl/Flower-foam-sheets-a4-Off-White  https://www.kreatrends.nl/26.4339-Meeldraden-pearl-White  https://www.kreatrends.nl/PK9153-Pretty-Papers-bloc-Sweet-Romance

https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Olive-Grove-MD708  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Pistachio-MD706  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Lady-Bug-MD300


Zie ik jullie nog op de beurs vandaag of morgen? Ik zou het heel leuk vinden!
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten