maandag 22 januari 2018

Zomaar...

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb met prachtige materialen die bij Kreatrends verkrijgbaar zijn.


Voor deze kaart heb ik alleen de prachtige nieuwe embossing folder met snijmal van Marianne Design gebruikt samen met Cardstock.


Allereerst heb ik met de snijmal en wit cardstock de voorkant van de kaart gesneden. Daarna heb ik het cardstock, toen het nog in de snijmal zat, bewerkt met Memento Drops Elderberry. Een prachtige kleur inkt die mooi past bij het lila cardstock wat ik als ondergrond gebruikt heb.
De blaadjes van de snijmal zijn mooi gedetailleerd en kunnen omhoog gewipt worden. Onder de blaadjes heb ik kleine bolletjes 3D kit gedaan zodat ze ook mooi omhoog blijven staan, ook als ze in een enveloppe gezeten hebben.
Met de golfrand snijmal heb ik het lila cardstock en de voorkant van de kaart gesneden.


Binnenin de kaart heb ik gebruik gemaakt van de prachtige embossing folder. In het midden heb ik een stuk lila cardstock eerst gesneden met de losse golfrand en daarna in het midden van de embossing gelegd. Even het midden van de kaart opzoeken en vastplakken en je hebt een heel leuk effect.
Het prachtige plaatje heb ik niet helemaal vastgeplakt zodat er ook nog een label achter geschoven kan worden.


Op het label heb ik een prachtige tekst gestempeld van Yvonne Creations.


De kaart is tenslotte afgewerkt met mooie metalen hoekjes.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/DF3444-Design-folder-de-luxe-Anjas-flower-border  https://www.kreatrends.nl/MB0171-knipvel-Matties-Mooiste-Lilies  https://www.kreatrends.nl/YCCS10029-Yvonne-Creations-clearstamp-tekst-Spring-tastic  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Elderberry-MD507

 https://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain   https://www.kreatrends.nl/Nellie-Snellen-Ink-Applicator  https://www.kreatrends.nl/11810-2006-Sierhoekjes-metaal-bloemen-scrapbook-basics-scrap

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart.
Graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten