maandag 4 september 2017

Hoera, 1 jaar!

Wat hebben wij kaartenmaaksters toch een leuke hobby. Zeker als je een vrolijke verjaardagskaart kan maken.
Deze kaart heb ik gemaakt voor onze jongste kleinzoon die vorige week alweer 1 jaar is geworden. Het is al weer een heel manneke, het baby is er eigenlijk nu helemaal af.
Alle materialen die ik gebruikt heb staan in de webwinkel: www.kreatrends.nl


Omdat onze schoondochter op de muren van zijn slaapkamertje lieve lammetjes heeft geschilderd heb ik er voor gekozen om de leuke schaapjes collectables weer eens uit de kast te halen.
De basiskaart is 14,5 x 14,5 cm. Hieraan heb ik eerst de twee voorste delen geplakt en toen de kaart verder afgewerkt.
Om de gebogen gedeeltes vast te maken heb ik aan de onderkant van de kaart, ter hoogte waar de bogen vastgezet moeten worden de kaart ingesneden. Zo kunnen de bogen er tussen geschoven worden als de kaart neergezet wordt maar ook plat gemaakt worden voor in een enveloppe.


Het cijfer 1 is gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo, welke het is kan je vinden bij de gebruikte materialen onderaan deze blogpost.
De letters zijn gemaakt met een collectables van Marianne Design.


De boerderij is ook een collectables van Marianne Design. Kijk eens hoe leuk die op de achtergrond past!


Schaapjes vindt Juda helemaal geweldig. Ook voor de schaapjes heb ik het hekje, dat bij de boerderij mallen zit, gebruikt. De schaapjes heb ik, omdat de kaart bol loopt, niet helemaal vastgeplakt maar eigenlijk alleen maar middenop zodat het eigenlijk lijkt of ze met 3D kit op de kaart zijn verwerkt.


Op deze foto kan je zien hoe bol de delen van de kaart staan.


Het was weer heel leuk om met de collectables bezig te zijn. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Deze materialen zijn verkrijgbaar in de webwinkel van Kreatrends:

https://www.kreatrends.nl/CR1402-Craftables-snijmallen-bendy-Card  https://www.kreatrends.nl/COL1385-Collectables-snijmallen-set-Elines-Sheep  https://www.kreatrends.nl/COL1397-Collectables-snijmal-Charming-Alfabet-|hobbywinkel-snijmallen  https://www.kreatrends.nl/COL1427-Collectables-snijmallen-Elines-Farm-set  https://www.kreatrends.nl/AK0066-knipvel-Elines-backgrounds-meadow  https://www.kreatrends.nl/470.455.003-Dutch-Doobadoo-stencil-cijfers

Natuurlijk staan er nog veel meer leuke materialen in de webwinkel dus even neuzen is zeker aan te raden!!!

Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten