maandag 4 juli 2016

Parijs....Hoi allemaal.


Vandaag weer mijn beurt om een kaartje te plaatsen, met een hele mooie mal van Marianne Design. Ik ben begonnen met de basis kaart van 15 bij 15 cm. Daarop een stukje van het watercolor paper.
Toen heb ik een vel genomen uit de Pretty papers bloc. Deze aan de onderkant op maat gesneden en daarboven de mal gelegd en door de machine gedraaid. 
Nu heeft het een leuke rand waar je een lintje kunt doorvlechten. Ik heb een stukje jute genomen.Verder heb ik een label gesneden met mal  LR0411 en daarop een mooie tekst gestempeld. Ook de flosjes heb ik weer een keer gebruikt. Met wat ribbel karton en wat bloemetjes heb ik de boel versierd.

De binnenkant heb ik ook beplakt met papier uit de zelfde blok. Zo kun je toch duidelijk leesbaar iets erop schrijven.


Onderaan komen alle linken naar de webwinkel van Kreatrends. 

Hoop dat jullie hem leuk vinden.

Groetjes Ine

CR1370-Craftables-snijmal-Ribbon-Weave  CR1360-Craftables-snijmallen-Basic-Passe-Partouts-Circles  Creatables-LR0412-snijmallen-Labels-Cotton-Lace-Marianne-Design  STAPSL1283-Knipvel-Tres-Chic-specials-Studio-Light PK9127-Pretty-Papers-A4-Watercolor-Marianne-DesignPK9134-Pretty-Papers-Bloc-DriftwoodSTAPSL1291-Knipvel-Tres-Chic-specials-  STAPSL1283-Knipvel-Tres-Chic-specials-Studio-Light 


 Corrugated-cardboard--ribbelkarton-Joy!-CraftsKlosje-jute-touwCreatables-LR0390-snijmal-tassel-trendy  6002-0473-Snijmal-Roll-up-Roses-Spiral-Noor!DesignTim-Holtz-Distress-inkt-kits-mini-nr.-12Edge-Crimper-paper-distresser  PI2042-Pickup-linnenkarton-Middenbruin-305x305-cm

2 opmerkingen:

 1. Mooi hoor!!!
  Het ribbelkarton, en de zwartje rolbloem geven net een wat stoerdere touch aan je kaartje.
  Helemaal leuk!!!

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk zoals je ook de binnenkant van je kaart hebt versierd.
  groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen