Pagina's

maandag 25 juli 2016

Geniet

Wat zijn ze mooi, de materialen van Marianne Design. Vandaag mag ik jullie weer een kaart laten zien op dit blog.


De basiskaart is 14,5 x 14,5. Deze heb ik gemat met papier uit het papierblok Rustic Wood. Ik heb voor een zandkleurig papier gekozen omdat dit goed bij het plaatje past. De randjes heb ik geïnkt met Distress Ink Walnut Stain.


Links boven in de hoek heb ik een label gezet met daarop de tekst "Geniet". Hier heb ik een deel van een tekst voor gebruikt door alleen dit woord beïnkt te laten en de rest van de tekst schoon te vegen.


Deze stempel komt ook van dezelfde sheet als waar het woordje van de foto hierboven op te vinden is. Prachtige teksten staan er op! De snijmal Scroll heb ik ook gesneden uit papier van het Rustic Wood papierblok waarna ik de tekst er op gestempeld heb en verder heb afgewerkt met een veer die op het knipvel van Mattie te vinden is die hieronder in de materiaallijst staat.


De 3-dubbele strik heb ik gemaakt met de strikjesmaker. Een heel handig hulpmiddel om de mooiste strikken mee te maken. De schelpen komen ook van het knipvel van Mattie en heb ik met 3D kit op de kaart gezet.


En dan als laatste een foto de prachtige snijmal Ribbon van Marianne Design. Ik heb er lint uit eigen voorraad doorheen geregen en in het midden een mooi plaatje van knipvel San en Sea 2 van Tiny's er op geplakt, passend bij de teksten.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/CR1369-Craftables-snijmallen-Ribbon-Square-|-hobbywinkel http://www.kreatrends.nl/LR0419-Creatables-snijmal-Scroll-|-hobbywinkel   http://www.kreatrends.nl/EC0164-Clear-stempels-Elines-Words-mindfulness-De-reis-|-Marianne-Design http://www.kreatrends.nl/-IT586-Knipvel-Tinys-San-Sea-2-|-Marianne-Design http://www.kreatrends.nl/MB0151-Knipvel-Matties-Mooiste-Sea-2 http://www.kreatrends.nl/PK9124-Pretty-Papers-A5-Rustic-Wood  http://www.kreatrends.nl/Ranger-Ink-Blending-Tool
 http://www.kreatrends.nl/6200/0021-Joy!-crafts-strikjesmaker

Ik hoop dat ik jullie de kaart mooi vinden en ik jullie weer wat inspiratie heb gegeven om heerlijk aan de slag te gaan.
Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen :

Een reactie posten