maandag 23 juni 2014

Dutchdoobadoo......


Hoi hoi

Zo nu ik ook een kaartje voor de "vintage weken". Niet iets wat ik heel vaak doe maar toch ook heel erg leuk. Zo worden "wij" als DTer ook regelmatig uitgedaagd om eens iets anders te maken dan dat wat je meestal doet.


Ik ben begonnen om met de Dutchdoobado "Shape art" de vorm te tekenen en uit te knippen. 1 x uit een bruine cardstock en 1 keer uit een witte cardstock. De witte iets kleiner als de bruine. Toen heb ik op de witte een "mask"van Dutchdoobado geplkt en die in de een doos gelegd.


Daarna heb ik de "sprizter"van Tim Holtz genomen en daar een Distress marker ingedaan in de kleur Walnut stain. De Sprizter kun je gebruiken met alle soorten stiften. Ik zelf heb ook nog aquamarkers en flexmarkers en ook daar gaat het goed mee.
Nu begrijp je vast ook waarom het in een doos ligt. dit is om de omgeving te beschermen zodat niet alles on de inkt zit. 
Even sprayen en klaar. Je kunt het mask er nu weer afhalen. 


Zo nu heb je je eigen design papier gemaakt.
Margreet had het jullie al laten zien hoe je het deed met de sponsjes en de inktpads maar nu ook met de Sprizter een voorbeeld.

Deze heb ik nu op elkaar geplakt voor ik verder ging met mijn kaartje.


Ik heb een plaatje van het knipvel gemat op een donkerbruin vel cardstock, zo springt de foto er wat mooier uit. De bloemetjes stans van Lin en Lene is ook zo leuk. Je kunt hem makkelijk in stukjes verdelen en alle bloemetjes los gebruiken of ze in zijn geheel. Verder heb ik een taartpapiertje gebruikt de leuke veertjes van Noor! weer te voorschijn gehaald en afgewerkt met een strikje uit de nieuwe linten collectie van Kreatrends en vergeet de prachtige pins niet. 
Ook wat pareltjes en de sleutel maken het geheel af.

Hieronder staan weer de gebruikte spulletjes met de rechtstreekse linken. lekker makkelijk.
Ik ben wel weer tevreden.

Groetjes Ine
6002/0172 Snijmal Noor! vierkant en hoekje   41095 Gehaakt kant off-white 19 mm 6002/0293 Snijmal Noor! Feathers - veren   LR0278 Creatables snij- embossingmal Petra's Fence  470.713.103 Shape Art frames ornament rechthoek nr 4 470.715.024 Dutch  Mask Art Flowers  NEVI-042 Knipvel Nellie's Vintage Angel Praying Distress marker spritzer
12 - 8205 Bazix cardstock donkerbruin  09 - 8202  Bazix Cardstock Mocha  1201/0084 Lin & Lene stencil bloem 10 blad Distress inkt kussen Walnut Stain Distress inkt kussen Vintage Photo Ink blending tool Decorative Stick Pins crystal
811500/0211 Hout ornament box Sleutel en slot

2 opmerkingen: