Pagina's

maandag 12 mei 2014

Love Gorjussssssss

Hoi hoi

Zo hier ben ik weer met mijn kaartje voor het Kreatrends blog. 




Er zijn me toch weer veel leuke spulletjes binnen gekomen bij Hennie. Echt de moeite waard om daar eens te gaan snuffelen. Ze heeft ook erg mooi papier van Studio light. Ik ben er helemaal weg van. Jullie kunnen het hier vinden.



Maar nu even naar mijn kaartje wat ik deze week voor jullie heb gemaakt. I love Gorjuss. De trouwe volgers hebben dat al eerder kunnen lezen in een blog post van mij. Maar ook deze keer is het weer een schatje. Met die kleine vosjes erbij......echt zoooooo schattig. Ik heb de stempel ingekleurd met distress ink.



En die nieuwe mal van Marianne design. O die is in het echt nog veel leuker dan dat je hem hier kunt zien. Die ga ik nog heel erg veel gebruiken, dat weet ik zeker.




Ik heb een basis kaart genomen van 13.5 bij 30. Daar heb ik een vouw in gemaakt op 7.5 en 15 cm. En dan heb ik aan de linker kant dus de gaatjes mal van Marianne gebruikt voor het randje. Toen heb ik de bloemen gestanst en op de rand geplakt.  Ook heb ik om het wat extra te versieren wat parels opgeplakt. 
Het design papier is Pretty Papers bloc Fresh Flowers en heb ik op maat gesneden en onder de stempel geplakt. De stempel heb ik omlijst met een mooie mal van Leane. 
Wat roosjes erlangs en het ziet er meteen mooi uit. 



Ik heb ook de nieuwe letters gebruikt. Ik vond de scrapletters al zo geweldig maar deze zijn ook erg leuk!!! En dan druk ik me voorzichtig uit hihihi.
Ook heb ik onder de "love letters" nog een creatables mal gebruikt. Die heb ik qua maat een beetje aangepast. Er is een randje afgeknipt. Ik laat de volgende keer hem wel eens in zijn geheel zien.
Ook al zo'n leukerd.

ik hoop dat jullie het kaartje net zo leuk vinden als ik. En ik vind het ook heel leuk om in een berichtje te lezen wat jullie er van vinden.

Groetjes Ine

Hieronder nog de rechtstreekse linken naar alle leuke spulletjes die ik gebruikt heb:

GOR907110 Gorjuss stamps The FoxPB7045 Pretty Papers bloc Fresh Flowers  6410/0078 Noor! Clear stempels Typewriter Keys CR1273 Craftables snijmal Anja's Flowers LR0309 Creatables snijmal Oval Lable  Zelfklevende parels Silver 22 - 6204 Bazic Cardstock Granny Smit Distress ink pad embossing inkt





5 opmerkingen:

  1. Hihi, ik snap dat je van Gorjuss houd, wat een leuk geheel is dat zo geworden zeg.Prachtig!!!!!
    Lekkere frisse kleuren bij elkaar en de stempel super mooi!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. overduidelijk dat je van Gorjuss houdt Ine...superleuke kaart met zoveel mallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een bjoetie van een kaart Ine, prachtige gekleurd, supermooi papier gebruikt en ook zoveel mooie mallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart Ine, heel mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuk en vrolijk kaartje !!!

    BeantwoordenVerwijderen