vrijdag 25 april 2014

Floral ladyOp deze, voor mij bijzondere dag (onze dochter gaat trouwen) mag ik jullie weer een kaartje laten zien.
Ik ben begonnen met een vierkante basiskaart van cardstock met daarop designpapier.
Daarna heb ik de bloemenmal van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb de grootste vorm van de bloem op cardstock nagetekend en daarna een kleinere vorm van designpapier en alles uitgeknipt en op elkaar geplakt. Alle designpapiertjes heb ik gedistressed met Iced Spruce van Tim Holtz.
De stempel heb ik eerst gestempeld en met copics ingekleurd. Daarna de kleinste vorm van de mal nagetekend en uitgeknipt. Ik heb deze rand afgewerkt met frantage. Een grote doily gebruikt om er onder te plakken.

 
Rechts bovenin heb ik deze fraaie mal van Noor! gebruikt, gestanst uit designpapier.
Ik heb de Fantasy Butterflies mal (zie de link hieronder) uitgestanst, geëmbost en er daarna de vlinders uitgeknipt, daarna heb ik ze beïnkt met Salty Ocean distress inkt. Na het verhoogd opplakken met een stukje foam, heb ik ze versierd met wat plakparels.


Links bovenaan zie je een oude Vintage Flourishes mal van Joy!crafts, die ik na het uitstansen eerst met Iced Spruce en daarna met Salty Ocean distress ink bewerkt heb.
Vóór het op elkaar plakken van alle papiertjes heb ik eerst alles neergelegd zoals ik het hebben wilde, zodat ik de mogelijkheid had om deze mooie vorm tussen het papier uit te laten steken.


Linksonder heb ik een bloementoef gemaakt met witte roosjes, die ik een likje Salty Ocean heb meegegeven. De veren uitgestanst, geëmbost en daarna bewerkt met Salty Ocean.
Eronder zie je een stukje van de franse lelierand ertussenuit steken. Ook deze rand is gestanst, geëmbost en beïnkt.


Hier nog een close up van deze mooie dame. Rechts zie je nog een stukje van de Eiffeltoren, die ik uit   een zilverkleurige verpakkingsdoos gestanst heb.
Ik hoop jullie weer wat inspiratie gegeven te hebben met deze kaart en wens iedereen een gezellig weekend en een leuke Koningsdag.

Als je op de plaatjes hieronder klikt kom je rechtstreeks bij het product in de webwinkel terecht.


470.713.105 Shape Art Flower 6002/0134 Noor! D. Snij- embossingmal rand midden franse lelie 6002/0258 Noor! D. Snij- en embossingmal ovaal (4) 6002/0292 Snijmal Noor! Feathers - Veren 6003/0015 Snijmal Noor! Vintage Flourishes hoek 6002/0243 Mery's Fantasy Butterflies vierkant vlinders 6410/0076 Noor! Clear stempel Floral LadyDistress inkt kussen Iced Spruce Distress inkt kussen Salty Ocean
Paper roses - light pinkPMA 351412 Plakstenen strass blueLinnenArt karton chamois 30,5x30,5 cm

Groetjes van Margreet


3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt Margreet.
  Een hele fijne dag toegewenst vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie kaart! En hopelijk nog een veel mooiere dag
  Xx Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de trouwdag van je dochter Margreet. Je kaart is mooi gemaakt, er valt veel op te bewonderen, lieve groetjes en fijn weekend Miranda

  BeantwoordenVerwijderen