vrijdag 11 april 2014

Een Gorjuss tag


Deze keer heb ik een tag gemaakt als DT bijdrage voor Kreatrends.
Ik heb het designpapier als uitgangspunt genomen omdat het net lijkt of je 2 soorten papier gebruikt. Daarna heb ik het oranje cardstock op maat gemaakt en alles bovenaan afgerond.Het hart achter het Gorjuss meisje is gemaakt met Bille's Heart en ik heb hem niet geëmbost, zodat alle stukjes papier zijn blijven zitten. Ik heb alleen bij de rand alles eruit gehaald. Als je gaat embossen, vallen alle stukjes eruit en krijg je een kantachtig hart. Heel erg mooi, maar ik vond het hier te druk worden.


Vervolgens ben ik het meisje gaan kleuren met mijn copics. Haar jurkje heb ik gepaperpieced. Voor deze techniek maak je een afdrukje op designpapier, knip het uit en plak het op de goede plaats op. De stippen op haar jurk heb ik met een copic stift extra aangezet. De fotohoekjes en vlinders zijn ook stempels, die bij het Gorjussmeisje zitten. Ik heb ze gestempeld op restjes designpapier en daarna uitgeknipt.
Daarna bovenaan wat soorten lint gestrikt.
Onder dit bericht kun je de materialen vinden waarmee ik heb gewerkt. Als je erop klikt kom je meteen bij het betreffende product in de webwinkel terecht.
Maar het loont zeker de moeite om gewoon eens rond te gaan snuffelen, want er staan zoveel leuke dingen in de winkel!

Stempel Gorjuss New Heights6002/0344 Joy! snijmal Billes Heart 55 - 4201 Dutch Orange 6011/0031 Joy! papierblok happy groen-blauw

Wij vinden het altijd leuk als je een reactie op onze creatie achterlaat!
Een heel fijn weekend gewenst!

3 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke tag!!!
  Mooi gecombineerd met elkaar.
  Super !!!!!!?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem héél erg mooi!!! Heerlijke kleuren, het spat van het scherm af. Prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende label, prachtige kleuren en ook de stempel is superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen