maandag 17 juni 2013

Het is weer een hele tijd geleden..........


Het is weer een hele tijd geleden dat ik een theevisite hield zoals de meisjes op deze kaart. Lekker in de zon, theeserviesje op tafel en de poes die natuurlijk gezellig mee moet doen. Of die het zo leuk vindt is nog maar de vraag haha.


Deze easelkaart heb ik gemaakt om vandaag aan jullie te laten zien. Hennie heeft zoveel moois in de webwinkel dat het niet moeilijk is om daar een heerlijk zomers theevisite-kaartje mee te maken.

Als basis heb ik een prachtige mal van Noor!Design 6002-0147 gebruikt. Ik heb Kraft-papier dubbeo onder de mal gelegd waarbij ik aan één kant een klein stukje niet heb gestanst zodat alles aan elkaar blijft zitten.
Daarna heb ik de mal  nog een keer met kraft gebruikt voor de losse oplegkaart.
Daarop heb ik aan drie kanten van de cirkel mal 6002-0148 gebruikt.
Hier bovenop heb ik het plaatje van Nellie Snellen NEVI-007 geplakt waaronder ik van dessinpapier nog een scalloped circle van Spellbinders heb gezet.


De bloemen heb ik gemaakt van geschept papier met de Noor!Design mal 6002-0160 waarvoor ik de kleinste mal 2x heb gestanst voor één bloem met in het midden nog twee stampertjes.
De swirl die ik er onder heb geplakt is 6002-0163.
Verder heb ik nog een hele leuke charm van een theezakje vastgemaakt want het is tenslotte een theevisite.


En dan de tekst. Deze komt van een nieuwe sheet van Noor!Design: De Tijd 6410-0022 , prachtige teksten staan er op en deze vond ik wel heel toepasselijk voor deze kaart.
Ik heb de tekst gestempeld op de kleinste mal van Spellbinders Timeless Rectangle. Die is zooooo mooi. Om het geheel een beetje er uit te laten springen heb ik er wit cardstock onder gezet dat ik in dezelfde vorm heb geknipt. Een klein strikje en Shabby White embossing Enamel heb ik er ook nog op gezet.


En dan het plaatje, een beetje dichterbij op de foto gezet. Het is zo'n lief plaatje waar ik overigens ook embossing enamel op heb gestrooid. Zulk leuk spul is dat. Het geeft het plaatje iets "zachts" vind ik.


Op de voet van de easelkaart heb ik de nieuwe Folding dies Flower 1 NFD004 van Nellie Snellen gebruikt. Een prachtige rozet krijg je daarmee waar ik in het midden weer een zelf gemaakte bloem, die iets groter is dan de andere 2, heb gezet. Bij deze bloem heb ik ook de één maat grotere mal nog twee bloemen gestanst.
De rozet houdt het staande gedeelte prima tegen.
Ook zit hieronder weer 6002-0163.
Onder de kaart heb ik nog wit cardstock, in dezelfde vorm van de kaart geknipt, geplakt voor extra stevigheid en het mooie accent dat het geeft.


En dan als laatste foto nog het zij-aanzicht van de easelkaart.

Alle gekleurde nummers, namen en woorden zijn gelinkt naar de webwinkel zodat je de materialen die ik gebruikt heb gemakkelijk kan vinden.
Wil je rechtstreeks naar de webwinkel klik dan HIER.

Ik hoop dat ik je weer wat inspiratie heb gegeven en wij zijn  heel benieuwd wat je van deze kaart vindt en lezen dat ook heel graag.
Leuk weer dat je langs bent geweest en tot de volgende keer.

Groetjes Henriëtte

6 opmerkingen:

 1. Ik had hem net op je blog ook al uitgebreid bewonderd...in één woord: geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi Henriëtte, fantastisch bedacht en gemaakt!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat is er veel te zien, en zo mooi!!!! Prachtig!!!!

  Groetjezzz Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat is er veel te zien, en zo mooi!!!! Prachtig!!!!

  Groetjezzz Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Henriette wat heb je dit schitterend gemaakt, ik vind het supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je kaartje weer prachtig geworden...super gedaan.

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen