maandag 27 maart 2017

Het leven in en om de sloot.....

Hoi allemaalVandaag weer een nieuw kaartje van mij op het blog. Ik heb weer hele leuke nieuwe spulletjes gekregen van Kreatrends en daar ben ik mee aan de gang gegaan. Het zijn allemaal leuke producten van Marianne Design. Alles past bij elkaar dat maakt het ook zo leuk.


Ik heb een standaard kaart gesneden van wit cartstock. Daarop design papier uit de PK9144
Daar zitten echt veel leuke papiertjes in. 


Ik heb verder alle figuurtjes gestanst en embost. Met het papier nog in de mal heb ik deze ook nog beïnkt. Zo krijg je een vrolijk en duidelijk figuurtje. Ook heb ik alle randjes met inkt en de distresser bewerkt. Mooie oude randjes krijg je dan. Ook de bloemetjes heb ik aan de rand nog even met inkt gedaan.
Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden en dat ik je wat inspiratie heb gegeven.  Komend weekend kun je hem in echt zien. Dan is er een beurs in Breda en Kreatrends staat daar ook met al onze voorbeeldjes.

Groetjes Ine

PK9144-Pretty-Papers-bloc-country-flowers   LR0457-Creatables-stencil-Petras-circle-with-bird  LR0460-Creatables-snijmal-Tinys-waterlily-Marianne-Design LR0461-Creatables-stencil-Tinys-frogs-and-dragonfly  IT594-knipvel-Tinys-waterfalls-Marianne-Design  AD-4K-10009-Linnenkarton-vierkant-Wintertide-Amy  Edge-Crimper-paper-distresser  Tim-Holtz-Distress-inkt-kits-mini-nr.-1

1 opmerking: