zaterdag 5 november 2016

Kerststal

Ik mocht met de kerststal aan de gang....nou, dat was wel even een uitdaging. Maar uiteindelijk ben ik wel tevreden over het resultaat.
Het was een heel werk om alles na te tekenen, uit te knippen en de binnenstukken uit te snijden. Ik heb hiervoor kraft gebruikt. En daarna het voorkantje nogmaals, maar dan van designpapier. De achterkant heb ik helemaal met designpapier beplakt. En toen kon het versieren beginnen.
Langs veel randen eerst wat structuurpasta gesmeerd, zodat het wat sneeuwerig lijkt. Ook op de grote boom links wat pasta gedaan.
De kleine boompjes ook voorzichtig met pasta aangeraakt, maar onderaan een flinke strook gedaan. Deze heb ik met de heattool gedroogd en dan ontstaan er wat bubbels, wat weer een echter effect geeft. Het kleine elandje staat lekker met zijn pootjes in de sneeuw.
Hier zie je de ijspegelrand en een houten strik met 2 belletjes er aan.
De ice crystal swirl is uit wit cardstock gestanst en ik ben er met zilverkleurige Inka Gold overheen gegaan, zodat er een mooie glans over ligt. De middelste sneeuwster heb ik nog een paar keer gestanst en ook deze sterretjes heb ik met Inka Gold behandeld en her en der over de stal opgeplakt.
Van de schaatsen heb ik de ijzers ook met Inka Gold gedaan.
Onderstaande producten komen uit de webwinkel van Kreatrends:
ADD10082 Snijmal Wintertide Ice Crystal Swirl Amy Design  8089-0206 Kraft papier 15x30 cm - 300 grams  PB7049 Pretty Papers Bloc Eline's babies blue  470.713.612 Dutch Card Art Crib Dutch DoobadooPM10047 Snijmal - Precious Marieke - Winter Wonderland - Icicles  craftables pine trees  LR0377 Creatables snijmallen Elanden  LR0379 Creatables snijmal den Marianne Design  95222 Paletmessen, 5 assorti870.000.000 Structuurpasta wit Dutch Doobadoo904 Inka Gold metallic verf Platina ADD10036 Snijmal Amy Design Brocante Christmas Figure Skates  4110 klosje jute touwPMA4012000E heat tool pink eur..jpg
Ik hoop dat jullie de stal leuk vinden. Als je naar de Kreadoe bent geweest, dan heb je hem in het echt kunnen zien.
xxx Margreet


2 opmerkingen:

 1. mooi verwerkt ! zoveel details op te zien, helemaal geslaagd
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat mooi gedaan.
  super.
  LIeve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen