Pagina's

maandag 21 maart 2016

Bloemen en vlinders

De lente is begonnen, tijd voor een leuke voorjaarskaart die ik gemaakt heb voor Kreatrends.


Ik heb hiervoor de leuke pop-up mal van Dutch Doobadoo gebruikt en die gecombineerd met allemaal oudere mallen en een leuke Gorjuss stempel. Het dessin papier dat ik gebruikt heb komt uit twee verschillende papierblokken van Marianne Design nl. voor de staande kanten Rustic Wood en voor het liggende gedeelte Country Style.


Allereerst de mooie Hedera van Noor!Design waarbij ik de leuke Daisy and Leaves heb gebruikt van Marianne Design. Natuurlijk groeien er geen bloemen aan Hedera planten maar het staat zo lief en leuk, op mijn voorjaarskaart horen ze er gewoon bij.
De vlindertjes op deze kaart zijn gemaakt met de ronde vlindermal van Gerti's waarvan ik er enkele los heb geknipt en hier en daar op heb geplakt.


Het lieve poesje zit te gluren naar de vlinder die op de trellis zit. De grote boog heb ik helemaal gebruikt, daarnaast zit een kleiner trellis die ik halverwege af heb geknipt zodat er een leuk laag hekje ontstaat.


Kijk, hier groeit de Hedera al omhoog langs het hekwerkje.


En daar staat ze dan, de lieve Gorjuss Ladybird met aan haar zijde haar trouwe hondevriendje.


Op de voorkant van het geheel heb ik nog een leuke tekst gezet van Marianne Design.
Dat we maar heerlijk mogen genieten van alle bloemen en vlinders die we dit jaar weer zullen zien.


Omdat de kaart, door alles wat er op geplakt zit, best wel zwaar geworden is heb ik er de Cardholder van Noor!Design achter geplakt. Zo blijft de kaart altijd mooi rechtop staan.


Ik ben helemaal in de stemming hoor. Terwijl ik deze blogpost zit te schrijven schijnt het zonnetje heerlijk door het raam naar binnen. Het nodigt uit om heerlijk naar buiten te gaan ook al is het nu nog iets fris. Genieten met een grote G.

Materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/470.713.304-Dutch-Card-Art-Pop-up-Oval-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/Craftables-CR1265-Birds-Pergola-Marianne-Design  http://www.kreatrends.nl/Craftables-CR1266-snijmal-Birds-Trellis-Marianne-Design  http://www.kreatrends.nl/Craftables-CR1272-snijmal-Daisy-and-Leaves-Marianne-Design  http://www.kreatrends.nl/Craftables-CR1313-snijmal-bloemen-en-vlinders-Marianne-Design  http://www.kreatrends.nl/ADD10023-Snijmal-Amy-Design-Animal-Medley-Cats-and-Dogs  http://www.kreatrends.nl/6002/0290-Noor!-Snijmal-Cardholder  http://www.kreatrends.nl/6002/0456-Noor!-snijmal-klimop-Autumn  http://www.kreatrends.nl/6002/0312-Joy!-snijmal-vlinder-cirkels-Gerti-Hofman http://www.kreatrends.nl/PK9124-Pretty-Papers-A5-Rustic-Woodhttp://www.kreatrends.nl/Pretty-Papers-Bloc-Country-Style-|-hobbywinkel-papierblokken

Klik op de plaatjes hierboven en je komt gelijk bij het product in de webwinkel terecht.

Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen :

 1. Toffe kaart en zo leuke details.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige voorjaarscreatie heb je gemaakt met de mal, zoveel leuke details.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie creatie is het geworden!!

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen